Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ja bih baš voleo da mi objasniš kako će drzava, bilo koja, ili bilo koja sluzba da razdeli teroriste od izbeglica? Koliko njih ima ili nema dokumenta? Koliko njih je dobilo dokumenta na drugo ime? Kako proveriti 2 ili 3 miliona ljudi? Imaš razgranatu mrežu spijuna u Siriji, Iraku, Pakistanu, Iranu i oni imaju u malom prstu svakog teroristu?
Da vas samo obavestim da se status izbeglice može dobiti samo u susednoj zemlji od zemlje zahvaćene ratom. Dakle kad odu iz Turske onda postaju ekonomski imigranti bez važećih putnih isprava poyy
Da li migranti žele da ostanu u Srbiji? Ne!
Da li im treba obezbediti besplatan voz od Djevdjelije do Madjarske granice? Da!
Dati im doktore, hrane i vode u tom vozu i nek idu gde su naumili.
Zar je humanije da pešače po suncu i kiši tolike kilometre sa decom?
Ko smo mi da ih zadržavamo u Srbiji na silu ili da ih Švabe, Madjari i Austrijanci guraju nazad u Srbiju u neke logore?
Gledam pojedine komentare ovde i shvatam koliko je Erik From bio u pravu:
"Moderan čovek živi u obmani da zna šta želi, on zapravo želi samo ono što drugi očekuju od njega da želi"
Ja sam lepo govorio da će nas balije osakatiti i vidim da nisam jedini ko zna šta se sprema.
Rasni je.
http://77.46.136.69/Arhiva/2015/Video/swf/stefanovich_centar_0609.flv
Jedino što je ikada rekao pametno Dr Slindžos
Još samo da bude tako a ne kako su u EU naumili
Izgleda da su skapirali i najgluplji
Zar im nije bliža Sudijska Arabija na primer, Dubai kuka za radnom snagom. Ili Kuvajt. Ili šta ti ja znam.
Dajle nisu izbeglice ili azilanti nego migranti koji hoće postopoto da se usele u evropu i to u ekonomoski najjače zemlje.
Prosta stvar, tako su i Bosanci išli - imaš brata/sestru/ujaka/tetku/sinovca u Njemačkoj/Švajcarskoj/Francuskoj/Italiji i ideš kod njega da se snađeš. Pri tome ujedno i ispunjavaš obavezan uslov da si u hrišćanskoj zemlji gde zadovoljavaš svoju potrebu da te ne mogu prisilno regrutovati u neke verske ratove, a istovremeno deluješ misionarski jer nevernicima donosiš dašak prave i iskrene vere.
ZAKLJUČAVANJE TEME
AMERIKA SA OVIM AZILANTIMA JEBE EVROPU TAČNIJE NEMAČKU DA IH UNIŠTI DA U NEMAČKOJ DO 2035 NE BUDE NEMACA POYY
vidi ga ovaj... zar ti nisi Bokser, jebeš zajebanciju kad ti je ovo stvarni nik
Bruse pa nije zajebancija, Amerika prca Njemce sa ovim, ozbiljno mislim ovo.
ne bre, nego to što su te zvali Bohor, sad više nije fora
a za ovo što pišeš evo ti link
Brate koji sam ja Bog ove spoljne politike i dešavanja u svetu.
Mada preočigledno i jeste jbg
A moguće je da im i Rusi malo pomažu da bi sjebali Evropu.
Podatak za juče: 5400 imigranata prešlo iz Grčke u BJRM
tooo, jebi glupe Srbe!
Ау, погрешан налог
FUN FACT:
Κada zagusti islamisti guraju žene i decu napred a ovi plaču da bi BBC mogao da ih slika kako ih Madjari maltretiraju.
kaze se fun factory
gooooooooooooooooo izzy
prolazim jutros kroz park kad ono klinac 6-7god napravio desnom rukom kao pistolj ono i nisani me jbt, sve mislim gluposti kakvi teroristi i sranja, ali ovo je bas cudno bilo
Vežba, čekaj dok dobije pravu pucu.
ili ti pokazuje kolika mu je kita