Bolje rob nego .... Takmičenje u pisanju definicija!

1. Боље да ти научиш смарачу мали да хејт више модератор не брише јер је све аутоматизовано

2. E automatizovao ga je svaka mu čast.

3. Ево дефиниције.
    http://vukajlija.com/srbi-potraga-za-nestalim-narodom/720635

Понављам, ову у десетерцу нумем да напишем.

4. ајде што си имбецил него што волиш да сви знају колики си имбецил

5. Hvala na pohvali, nastavljam na isti način.

6. само ти цепај

7. takmičenje mi se ne potpuno ne sviđa jer sam očekivao nešto drugo. batali me

8. Iskreno, ja nisam ni ganjao deseterac, nego da redovi budu približno iste dužine. Pošto sad vidim da je to bitna stavka, mogao bih prekrojiti, nije neka mudrolija... Bulgakov je u komentarima već napisao, al ne moram tako kao on... Imam li mogućnost mijenjanja ili mora ostati ovako?

9. Pre nego što okačite vaše linkove, molim Vas pročitajte još jednom prvi post.

10. Jeste, al ti mijenjaš prvi post iz minuta u minut i dodaješ štošta. Sama si rekla da izmišljaš u hodu. Nisi mi odgovorila, da mijenjam ili ne? Fala.

11. Džonovane, Za sada si ti najbliži ideji desterca. Što se mene tiče ne treba da menjaš, ali ako ti misliš da možeš bolje izvoli slobodno. Sam odluči. Ovo je demokratsko takmičenje. Radimo kako se dogovorimo. Evo. Ima li neko nešto protiv da Džonovan zameni def? Nemaaa.

Pokušavam da pomognem dodavanjem, ispravljam svoju grešku - izgleda da sam bila konfuzna i nejasna. Zahvaljujem se na razumevanju.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.