Бесмислене теме на форуму се више неће толерисати

1. Boga mi, nije. Imam pun kurac hejtera, ali, ako su im dobri posteri, naravno da ću + da da, ako kida, i da omiljenujem!

2. Hoćeš da kažeš da je normalno da ti dam plus, iako si napisao nešto dobro?

3. Ne iako, već ako, autor nije bitan.

4. Stevčko gde da ti dam plus, samo da prestaneš... :((((

5. Time ti indirektno pružam podršku da napišeš nešto novo, što je malo verovatno da će opet biti dobro. Ne razmišljaš dovoljno široko. Automatsko ocenjivanje bi bilo sjajno. Znam koga gotivim i želim da ga plusiram automatski. Zamisli samo koliko bi porasla ocenjenost sadržaja.

6. To je tačno. Ali bi ocene izgledale veštačke. Aemo na PVT da nastavimo raspravku.

7. samo ja,clanad i p-ancera smemo da otvaramo takve teme jer znamo sta radimo

8. Idite pls. A i bash ste se nashli.

9. I Dionysio je evoluirao. Ja sam siguran da njegovi postovi odišu vrcavošću, iako to ne vidim. To nam sugeriše da bi glupo bilo uvoditi bilo kakvo pravilo da se neko banuje zbog nečega što možda i ne razumemo. Bolje zaključati temu.

Stevčo, nema rasprave, nisi u pravu.

10. a presmor je ovo pravilo jer nije objektivno uopste,sta ako ne kapiras neki temu pa kao besmislena je
    pogledaj politicke i sporetske teme koliko ih prezilion za sta je ovaj sajt jbg uvek bi pre birao bilo koju besmislenu temu preko takvih sranja...
    budoite ko do sad modovi koje boli kurac

11. Agilni, jer biti ja bio na listi autora za plusiranje pls? :D

12. Stevco je debil, toliko.

13. Kašofe, naravno!

Ti, Čegrtaljka, Kontroverzni, Dr Quake, Bolt, GrayWolf i još poneki. I naravno Bohor.

14. Ja samo bohora ocenjujem evo godinu dana vec

15. awwwwwww hvvala, i ja ću tebi svih osamsto da lajkujem :3
    naravno kada se uvede ta tvoja opcija, jel ne mogu baš da skrolam tolke strane :/

16. ova je čak ostala prazna jer je zasenio duhovitošću da nije bilo smisla postovati
    http://vukajlija.com/forum/teme/66926-sad-ga-rolaj

17. Agi je tolika mitza da ja ipak ne mislim da trololololuje

18. Pokriću te kad ti je hladno, Vejve.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.