Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ošlo ovo...ukurac.
nije dok ti postojiš
Naravno da nije ukurcu, dok sam ja tu sve će biti do jaja.
http://image.prntscr.com/image/e7a10a7dc07e4a8994297466f01a4a5a.png
posto vidim da neki imaju problem da se izbore sa ovom vrstom dauna,ljudi doibijaju kancere i neprijatno im je,nas institut je resio da vas upozna sa upustvom kako se izboriti sa ovakvom vrstom dauna u raspravama
1. ne koristiti argumente
argumenti se uglavnom sluze u raspravama kao glavno sredstvo,ali gledajte da ih koristite samo sa ljudima koji ih i sami koriste...pescana vrsta dauna nije u stanju da popne svoj mozak na level da shvati ulogu argumenata u raspravama,pa je prinudjen da koristi upiranja prstom i skadiranja...po sopstvenom priznanju i onome cemu vidimo na ovu vrstu dauna apsolutno nikakav uticaj argumenti nemaju
2. ne upirite prstom i ne skandirajte
iako bi i tako mogli da se izborite s njim,jer je i tu dosta slab,nema potrebe ponasati se kao pescani daun
3.prijavite ga na institut za daunologiju
ja i kolega clanad zelimo sve najbolje nasim daunima i prijavljivanje pescanodaunskog ponasanja ce nam pomoci u ispitivanju i nalazenju leka za tu vrstu daunizma
4.smirite ga
iako jos nismo nasli lek,itekako znamo sretstva za smirivanje...pogotovo za ovu vrstu dauna je lako,potrebno je samo izdominirati ga na polju muskosti....iako muskost u raspravama apsolutno nema nikakvog znacaja,to je jedini nivo na koji se moze svesti rasprava sa bombasem...a prilicno je lako izdominirati na polju muskosti niskog coveka sa malim kurcem
5.zapretite mu da cete ga ubaciti u kantu
Ja jesam daun ali ovaj bombas je nenadmasiv.
Jao, jao, checkaonichar me proglasio za dauna, oh shta da radim, shta da radim...
Realno brt etiketiranje je tako 2006, prestani da nas sramotis Oly, smeju nam se ljudi.
da se malo osvrnem na onaj veliki rat koji je mala grupa hrabrih vodila moze se reci protiv ostatka sajta....znaci na jednoj strani je bila grupa iz kafane, nasuprot ostatka sajta koji je bio podeljen u neke frakcije, gde su glavnokomandujuci bili tim moderatora, koje su pratili komentatorska sekta, a njih su takodje podrzavali i armija generala Paninara sa svojim zamenikom majorom dilan dogom i njihovim daunima iz cekaonice koji jasu takodje daun konje iz cekaonice...oni su se prikljucili ovoj vecoj frakciji samo iz razloga jer za njih moderator = duhovit, uvek u pravu, sve zna, jebac i faca.
moram pohvaliti i sebe, tada sa cinom majora, i svog pomocnika porucnika papet mastera koji smo u nekoliko velikih bitaka razbili na stotine i stotine paninarovih dauna kao i neke specijalne jedinice pod vodjstvom njegovog zamenika majora dilan doga koji su jahali svoje drugare daun konje.
Posledice i njihovi gubitci bili su nemerljivi.
Komentatorska sekta je takodje redovno razbijana, silovana i puvalo im se po faci redovno gde god smo ih mi iz kafane nalazili po sajtu, mogli su se sakriti jedino u sumama reakcija i postera jer mi tamo nismo zalazili.
moram jos dodati da jedna od glavnih karakteristika dauna je pored toga sto jasu jedni druge kao daun konje i to sto vorsipuju stare ''legende'' sajta, raznorazne svirace gitara tipa dzimija, mrmuna, mara lunje, urosa, pajkoNP, kurda i ostalih. Svaka od ovih vasih ''legendi'' u kafani u vreme kad je bila u zenitu snage, bi izdrzao otprilike maksimalno 4-6 minuta pre nego bi poceo grcati i plakati jer bi konacno shvatio da njegove dnevnjak fore ne prolaze kod istinskih lordova i nas koji tretiramo zene kao kamen obican onaj na ulici sto ga nadjes na plazi kad sam bio u sutomoru.
edit: daun konj iz cekaonice - jedina vrsta dauna koja je u hijerarhiji ispod dauna bilo kog roda (pshenicni, peskoviti, krljustasti itd)
pezos, sve si u pravu ali u jednom grdno grešiš.
mara munja, dužan si joj izvinjenje, u pitanju je bila veoma ljuta glava koja je ginula na sajtu protiv kvaksonsko komentatorske sekte i učestvovala u lordovskim poduhvatima poput masovnog spema vukajlije kurčevima i slično
bude umoran(ili umorna ako je zensko) ceo dan
Eh Pezose kako bih ja voleo da sam tad bio na sajtou!
vise se nasla tu na spisku zato sto je cesto spominjana nego zato sto je smatram daunom, tako da mogu se ograditi za nju...ne bas izvinuti jer je devojka, ali mogu priznati malo da sam pogresio i na njeno mesto staviti npr Dzimija opet
dzimi je preteca djokovic novaka na sajtu...nije da imas nesto konkretno protiv njega, ali od horde onih koji posle svakog njegovog posta dodju i napisu
+152437896
-tako je dzimi, potpisujem napisano
-dzimi je u pravu
itd itd nije se moglo ziveti
Pezose, sta si mi poslo na fejsu da ti lajkujem stranicu feministkinje srbije.
Hahahha pjeskoviti daun
ја кад год сам дошао на овај форум распали бомбаш је јео говна бар на три теме. већи дебил од оног чула
E nemos od ovih cekaonicara i posterdzija.. Alo noobe nije negativan komentar na poster sto te mrzim nego los poster.
због бомбаша, тилма и лабоква треба угасити сајт, серу свуда по форуму... баш угасити сајт, не вреди само бановати јер ће доћи и гори дауни после њих
Realno kako da ocijenish ovu definiciju osim negativnim komentarom
bude umoran(ili umorna ako je zensko) ceo dan
Mare bio si najgori moderator pored ciklona u istoriji sajta. Shtomsam ja kriv za to?