Da li se stranci zaista lože na Srbe, Srbiju, kulturu, ludilo... Ili nas samo lože?

1. GMU Пре годину дана
    Najvise me je nervira,ona emisija na pink kanalu paparazo sta oni ima da prate poznate pevace i glumce i da objavljuju sta oni rade i gde idu kao sto kad su pratili Vladu i kupio covek pivo i oni odma pricaju kao da je pijandura i da je kao nepristojan ne secam se svega to je tako glupo.Vlado najbolji si!!!!!!!!

2. jbg sad,evo pustio sam suze kada ga gledam ovako mladoga....stvarno je on u nasoj zemlji veliki covek pa tek onda muzicar,dao nam je kvalitetne muzike kao sirota majka hrane bednoj deci,ali nisu deca bedna zbog hrane,nego nema sta u ovoj zemlji da slusaju,sve same odvratne pesme dno kvaliteta ali eto nasao se on,da nam napuni usi lepim stvarima,o kojima je pevao i kako je pevao

3. VLADO SVAKA TI CAST NAD SVIM CASTIMA :-) TI SI DEFINITIVNO NAJBOLJI PEVAC NA CELOM BALKANU I ZASLUZUJES MEDJUNARODNU KARIJERU :-) SVE SU TI PESME LEPE A POSEBNE SU "ISKRENO","ZIVIM SAD"I "AKO MI LOŠE KRENE", "ZBOGOM LJUBAVI" I "LAZNI LJUDI".SVE POHVALE ZA TEBE I CEO TVOJ BEND EXTRA STE :-) ŽELIM VAM DA CEO SVET ZNA ZA VAS I ZA VASU SUPER MUZIKU :-) <3 :-* VELIKI POZDRAV ABELA SUPERNOVA () <3 :- :-) :-)

Pravi opis za sve lažure, koje zavedu čoveka, a potom izigravaju nedostupnost. I samo prodaju laži i laži i laži, očekujući da svako nasedne na njih. Vlado care, poslušao sam ovu pesmu i lakše mi je.

Vlado care dugo sam se sa tobom borio da proci ce te lazi stvarno sam mislio...

Sa mojih petnaest pocela je "detoksikacija" od turbo folka i raznih papazjanija kad izasla je "NAVIKA" . Slusam i dalje Vladu ali prvi album je neprevazidjen!

4. Haha ovo poslednje ko reklama za kosmodisk

5. Imal ko makaze da mi iseče govno?

6. https://www.youtube.com/user/cather76
    Da li je charles cather iskreni zaljubljenik u Srbiju ili je americhki shpijun?
    Inache liku svaka chast. VOli ovu zemlju vishe od 92% Srba.

7. A stvarno je jedina istina da nas lože ovi koji dođđu ovde, kao što ti lokalcima nećeš pišati po faci i govoriti im kako im je zemlja govno. Činjenično stanje je da ih ili boli kurac za nas, ili nas gledaju kao što gledaju i Rumune, Bugare i ostala govna. Na prvu loptu je obično tako.

8. I na drugu i na treću. Uglavnom, kad sam sa prijateljem u vozu bario neke Francuskinje koje su putovale za Grečiju, njih dve su u međusobnom razgovoru komentarisale nas dvojicu i čuvši "merda", podigao sam ortaka iz sica i napustio kupe. A bili smo skroz fini, doduše malo pripiti i bazdili na vopsa. Toliko

9. Naravno.. Možda bi im i rekao, ali ne želiš da završiš u zapišanom haustoru sa desetak uboda nanetih hladnim oružjem. Licemerje i strah, to ih nagoni. Mada ja nisam takav, jer u svemu tražim i uvek nalazim lepotu ma gde bio, tako da bih generalno, ono što kažem strancu o njegovoj zemlji- to i mislio. Smatram da je svaki kutak planete dobar i lep, samo ljudi koji ga naseljavaju mogu da to ne budu.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.