Prijava

GigaBBDK

Nadimak Giga mi je nadenula sestra,kad sam imao nepunu 1(jednu) godinu,da da po Gigi Moravcu!A nastavak BBDK je skracenica mog kraja Banovo Brdo Donji Kraj.Nema lazi nema prevare...

nadimak potice jos iz vremena kada sam igrao counter,posto mi je bio veoma zanimljiv poceo sam da ga koristim i van pomenute igrice.

Ovaj nadimak mi je zadenula moja sestra (lesnikoglava), zato sto je moj omiljeni glumac Al Pacino. Pa kad spojite moj nadimak Kosta i doticnog glumca dobija se AlKostino.

ae bre pisite nadimke tj. objasnjenja istih...

Ја себи дадох овај ник услед моје љубави према Пољској и медведима.
За неупућене, Wojtek, осим што је уобичајно Пољско-Чешко име, био је и медвед који је у Другом светском рату пољским трупама служио за пренос бомби, а по успешно обављено задатку н(а)грађивали су га пивом.

Jebo te...a meni nisu ni pivo davali!

Vladimir-Dovla-Dovlinhos

pa u mom selu postoji obicaj...jbg nem pojma koji al uglavnom...se tako zovemo medjusobno moji drugovi iz naselja i ja sa nastavkom -aja...tako da na primer to zvuci ovako....branko-brankaja,boza-bozaja,obrad-obraja,milenko-milenkaja i slicno...a nadimci sami po sebi nastali su iz zajebancije kada smo te nastavke dodavali radi zbijanja popularnih sala
npr...obraja oblizes mi ja....ja heehehhehehe...zzzzzzzz

Odluchilo moje drushtvo da izmisli novi hemijski element i tako nastadoh ja.
Aplicirala sam da me ubace u periodni sistem elemenata.

To mi je prvo palo na pamet. Hteo sam da se potpišem DEE-JAY, ali neki smrad me preduhitrio. Čak je otvorio ovu temu.

Ja gledala u jednoj emisiji kako se žirafe ožirafljuju i iznenadih se što to rade stojeći, pa pošto su im karlice povisoko mladunče bubne na zemlju sa prilične visine i celog života mu ostane onaj blesavi pogled sa značenjem : " Šta bi, šta bi, otkud ja ovde?!" i naravno posledice od udara u glavu, ergo ja se osećam baš tako,od rođenja, mora da su me ispustili u porodilištu.

Žensko, jakako, i to, bez lažne skromnosti, ne tako loše parče, pa gospodine kurjače, pokažite malo poštovanja prema jednoj dami, neće da boli videćete.

U moje vreme nije bilo muških žirafa..

Mutirale! Verovatno od radijacije,kurde.

Ma da si ti meni živa i zdrava...bitno da si ti lepa devojka,šta te boli kurac za mutacije... :-))) (dobra fora...šalim se,naravno!)

Naravno ; ) a što se lepote tiče, o ukusima ne vredi raspravljati, pogotovo sa perfekcionistima. Ja sve mislim da mi ništa ne fali, naprotiv, i prijatelji me u tome podržavaju ( šta ćeš, vidi se da su pravi prijatelji dočim rade na mom samopouzdanju), a ni udvarača mi ne fali ( ne znam kako to objasniti ?!?), kad ne lezi vraže, ovde bi mi našli sto mana. Kad se bude pravio izbor za mis, ako zovnu Vukajlijaše, neće ni biti finala.
Nego, kurde, mani ti te pilule, pa ajmo na spavanjac.
Laku noć,i sanjaj slatko.

Mare23- Marko-Mare (23 sam onako lupio (nalaze se broj do broja))

Okano- zato što imam lepe, velike tj.krupne oči. Bolje okano nego buljava

nadimak od mog imena adriana-adi-tj.ady
mada svi misle da je adi musko,al hajd navikla sam...