Prijemni ispit za studije daunlogije

1. Jok auto, jedan nek vozi traktor, a ostali u prikolicu...

2. http://vukajlija.com/forum/teme/68014-prijemni-ispit-za-studije-daunlogije?strana=3#post_3296581 naravno,vi ste vise ochevi daunologije nego ja,ja sam bio slep na daunizam na sajtu dok vi niste skrenuli paznju na njih

3. Браво Фендере, бобњ роче лагано декица и ућуткај се док се не слегне прашина.

Неки људи никад неће схватити да овај сајт служи људима да се испразне, а типовима као боб рок, који по кући носи пиштољ и кесицу пластичних меткова препоручујем да купи рибицу (боја по жељи) и да поприча са њом.

4. Aj nek neko mene odradi u tom fazou leel

5. Đoto je bio dobar kaktusoliki daun :3

lol, daj sliku ili opis :)

6. Тиграсти даун је забележио животну активност

7. Бобе роче/биберче не знам у чему је проблем, даун тигра сам имао за аватар... зашто имаш потребу да ту чињеницу износиш сваки други пост...
    Потрошио си меткиће? Да чика ''даун'' зољу.

http://www.iflscience.com/sites/www.iflscience.com/files/styles/ifls_large/public/blog/%5Bnid%5D/inbred-white-tiger-kenny-31.jpg?itok=vRhGeb5M

8. ahahahahhahahaha hahahaahahhahah

9. Дечаче драги
    Да ти образложим. Елементарна култура комуникације подразумева дакада се некоме обраћаш најпре изговориш или напишеш његово име
    ДРуго
    Људи не смеју доћи у дилему
    О коме се ради у мојим постовима
    Зато сам увек јасан конкретан изричит

10. Дакле нема проблема никаквих
    Са моје стране
    Ти си тај који је проблематичан у овој причи

11. Хахаха сад тек видех нов начин давања лека ињекција у поморанџу каквом једноставношћу простотом и неинтелигенцијом одише та слика безбрижна безопасна баш као даун са сајта

12. Др. Олла ти си убедљиво најсензибилнији човек на сајтоу

13. Значи убо си у сред среде хахаха

14. А и коментар нов начин давања лека како дауновски звучи и у целини и парцијално свака реч понаособ
    Лек
    Како даун

15. Кажи дечак..

16. Шта те мучи.. Нејебица.. Бубуљице.. Оцене.. Шта?

17. У лудници су доктори увек били луђи од пацијената позз.

18. Nekad brinem da patim od akutnog daunizma. Molio bih doktore i sve stručne da mi kažu da li su moja strahovanja opravdana. Hvala!

19. Мораш прво да нам опишеш симптоме.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.