Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
TEMA PONOVO RADI
ponovo radi bioskop
Симон 20,9
Белинели 31,9
Ђентиле 15,4
BRATE PITAJ ME KOLKO IMO GALINARI HE HE
Eno neki lik kaže da ima oko 310 lololo
Ја ово коло 120,1.. Туга брт... ::потиштено гледа у под
Ja sa Galinarijem nisam uspeo da predjem 200, znaci necu nikad. Al i ovo kolo preko 150, barem sam konstantan.
Ona prica o zecu i kornjaci, taj neki fazon
гасол, галинари, саторански лол
да ли би неко био ортак прави и рекао ми колико ће сутра коштати јебени слотер црко дабога и анте томић? млатони ако читаш ово и вашу кк тему шалио сам се хехе знам да знаш да израчунаш то а ја би да знам сада да сутра на послу само утрчим да измењам да не морам да гледам шта ћу мада ако ико још уме слободно нек одради математику
Tomić 106.92; Sloter 81.67. Al nemoj da me držiš za reč, ovo ti je samo dok se ne javi neko ko zna šta radi.
Sloter 81.675
Tomić 106.92
srecan rodjendan :)
слотер 81.6754
томић 106.925
Greska se potkrala somi, sloter je ipak 81.67538.
Може мени неко да каже за Родригеза, уа ово коло му је била цијена 84,15?
Okruglo 80, trebalo bi
није баш, ал то је већ занемарљиво 80.0014
Izračunaš 90% i 110% od sadašnje cene. Uzmeš i izračunaš prosek indeksnih poena posle ovog kola. Izračunati prosek pomnožiš sa 10. Ako je dobijeni proizvod veći ili jednak 110% sadašnje cene onda je nova cena tih 110% sadašnje, ako je manji ili jednak 90% sadašnje onda je nova cena jednaka 90% sadašnje, ako je između onda je nova cena taj proizvod.
Lepo si rekao, nemam šta da dodam.
Jbg napisao sam prosek al redosled rečenica nije bio pravi, sad je ok.