Дневњак

1. Haahha i sad sam tek ukapirao da se onaj skečer ne zove Daniel nego da ima balijsko ime Damir.

2. Nemam pojma brate mislim da moze da se vidi ako se ne varam.

3. Che-vu je dupli od nekog od njih

4. vidim samo odakle su pregledi... i mogu se pohvaliti sa po 2 pregleda iz Švedske, Katara i UAE.

5. Koliko ima iz RS( BIH)

6. Јебате, цео Дневњак овде имо непуних 9 страна, а ово чудо од девете стигло до осамдесете и ко зна докле ће да догура до понедељка.
    Луд си, Жељо Митровићу, ако их укинеш!

7. Ahahaah čak bi ljudi slali i one poruke što su se naplaćivale da bi saznali šta se dešava u sl. epizodi. Već mu je to dobro išlo sa španskim serijama.

8. Koliko ima iz RS( BIH)

50

9. Treba da snime drugu epizodu definitivno. Što sve gledam onaj treš ono je sve bolje i bolje.

10. E da dole treba onaj kajron ili kako se zove da uvedu sa porukama kao u rijalitijima.

11. Da, da i ja mislim da se to zove kajron i bilo bi vrh hahaha

12. Kontam da bi oni i svoje botove organizovali onda. ''Ćićo do pobjede pozz iz Donjeg Vakufa''; ''Hahahah najjači ste pozz iz Šišatovaca'' itd.

E jedino bi i ih onda Marko mogao neograničeno poseravati.

13. Ne mogu oni toliko botova organizovati koliko vukajlijasi imaju fb stranica.

14. Пазле, у овом твом чуду се можда и могу протумачити неке сублимисане поруке које су емитоване кроз онај абортус од хумора.

Дефинитивно је Сорош финансијер.

15. Inče mislim da će klip brzo biti trending na youtube... samo da je boh bio tu da okači na zvonka tamo je Ćićo čest gost

16. Je li Ćićo živi u Srbiji ili Bosni?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.