jel se djani stvarno nesto iznervirao il kao deo plana da tovare debelog, kad sam gledao neki dan video sam da je debeli u jednom trenutku ispizdeo i poceo da napusava djanija a ovaj se kao pravi da ne cuje
prelol ljudi moji, ovih 2h emisije je blago, zlatne rezerve amerike, arapska nafta, ruske rezerve gasa
ma nije Marko vrijeđao Đanija nijednom brt... to samo oni debosi probali da okrenu priču. Na 01:11:00 otprilike je Markovo uključenje ali ništa ružno nije rekao za Đanija
Ne znam. A iskreno, baš me zanimaju troškovi snimanja bilo koje emisije / spota / pesme. Znam da su se prilično obogatili ovi što imaju televizije, studije itd.
Jel moze neko da mi objasni ovo
https://www.youtube.com/watch?v=mRsnfQAd0no
jel se djani stvarno nesto iznervirao il kao deo plana da tovare debelog, kad sam gledao neki dan video sam da je debeli u jednom trenutku ispizdeo i poceo da napusava djanija a ovaj se kao pravi da ne cuje
prelol ljudi moji, ovih 2h emisije je blago, zlatne rezerve amerike, arapska nafta, ruske rezerve gasa
edit
probacu da nadjem da vidite na sta mislim
Mislio sam da napravim "svaki put kad đani složi 'lol wut' facu", ali prekasno ulazi đani... ko će gleati ove majmune prvih 10 minuta
ae šerujte klip na nekoj od onih stranica što imate, možda ih izbejtujemo na FB komentare .
EDIT: Ajde ako budete dobri i budete me slušali daću link od onog zaštićenog videa sa "suđenja Čavezu"
Ne mogu da nadjem ono kad debeli napusava Djanija, mislim da se zapravo iznervirao, prokleto govno ko ce naci tih 15 sec u 2h ovog pakla
ma nije Marko vrijeđao Đanija nijednom brt... to samo oni debosi probali da okrenu priču. Na 01:11:00 otprilike je Markovo uključenje ali ništa ružno nije rekao za Đanija
xaxa ne marko nego debeli mesar
nasao sam ovo 2:02:58 krece neko prozivanje njih dvojice i onda crnogorac poziva majku tj zeljka da reaguje i emisija se raspada i blizi kraju
Hmmm, možda imam odgovor na tvoje pitanje ali moraš prvo još jednom da mi pogledaš klip da mi nabiješ do 80 pregleda
https://www.youtube.com/watch?v=ZiXNo5xup7w
ovo ulazenje cicja u studio sa bajsom i onda ''slucajno'' padanje nije niko komentarisao
Ubrzao sam klip na tom mjestu haha
to sa bajsom je trebalo da bude toliko glupo da bi bilo smesno kad ono medjutim
vecja fora bi bila da je usao na bajsu i gospodski sisao sa njega i parkirao ga na sank
Veća fora bi bilo da su manji degeni radili show
2 dislajka! Dnevnjaci snajerišu temu confirmed!
Jok, Pujo okačio pa su tamo videli. A možda i prate temu sa duplih ili iz off-a.
Pa koja je razlika pratiti sa duplih ili iz offa. :) :) :)
Nikakva. Samo eto ako su sa duplih onda mogu i da ostave neki komentar, možda afirmativan po sebe, što nismo primetili do sada xd.
Zajebi ti ovo. Kolko je sekunda reklame na hepiju? Xd
ako stignu da uplate brda nesto ;D
Ne znam. A iskreno, baš me zanimaju troškovi snimanja bilo koje emisije / spota / pesme. Znam da su se prilično obogatili ovi što imaju televizije, studije itd.
Daj nikove tih sto su ti dislajkovali.