Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
ПОЗЗ
Malo vise, al vidi se da je prso od neke nervoze,kad je video sta srbadija radi skroz je osedeo, jedva sam ga prepoznao, inace covek je prepametan, secam se njegove emisije na palmi gde razotkriva evolucionisticku kliku to su bila vremena a sad imamo kocenjxe :(
http://vukajlija.com/forum/teme/68109-dnevnjak?strana=115
miroljubu su lupali shamare umesto pozdrava u osnovnoj i srednjoj skoli
Linkovanje ludom radovanje xd
Eto, svaka bruka 3 dana
I ovo će se jednom lane zvati
Ја одгледао још пре 2-3 године његова научна доказивања Библије (12 предавања) и приче да је Земља стара 6000 година. Опрем добро!
ja nmg da shvatim ozbiljno te tvrdokorne ekstremne vernike ili nevernike isti kurac....kontam da bi me jako zivciralo da budem u njegovom drustvu jer bi me silovo non stop sa nekim njegovim teorijama i kontam da nema pojma da se zajebava osim da prica ovako neke baljezgarije....boli me kurac da gledam 17 godina u nazad njegova predavanja jer me ta tema de mi citira bibliju u svakoj recenici ne interesuje, al ovo sto sam video mi prilicno govori da je sprzen u glavu, plus ta njegova mimika, nacin na koji govori...teski psiho....mada ima stvari za koje je stvarno u pravu, al opet generalno je teski psihicj
Jebiga, ako te ne interesuje onda nemaš šta da tražiš tu, ne razumijem poentu tvog posta, majke mi. BOLI ME KURAC ZA TO AL JA SAM KONTRA TOGA, što se trpaš onda jbg
Skočimiše, zbog ovoga...
Potpisujem i ja šta je Pezos napisao.
Podrzqavam Petar Pan Pezo$ kao i uvek, primetio sam da je covek na mestu.
A Miroljub prica samo ono sto sirotinja nepismena hoce da cuje. Ubode i on neku pametnu ali izmedju pametnih se nalupa da se covek pocepa od smeha.
Kada uopste ide ova emisija?
ja ga se sećam kad je pre, mžd ima i desetak godina, jeo govna da su pre postojali džinovi kao našli skelete i te fore debilske, suština je da ga treba šutirati u glavu
Kada ide emisija jebem vam krusnu mrvu?
Nema emisije sta si zapeo
Kako nema kaste zvali i snimali?
ima video sam ja an nzm koji je kanal, neki lokalni ako se setim napisaću
A na to mislis, ponedeljak oko ponoci
mžd je GEM rtv nisam siguran
E fala