Дневњак

1. Šta je obukao reci pls? Ako ima ešarpu mogu biti tu za 35 min

2. Ima esarpu i nosi smuti sa sobom hahaha

3. Gomila svetlo-plavog džinsa. Ovako nekako...

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/a6/14/98/a61498a3a3b62ae48d18ea60b5053b4a.jpg

Samo ćelav, bez šešira.

EDIT: I bez Britni.

4. Hahahah pa kako nema smuti jebemti

5. sto me podseti, jel bio dnevnjak sinoc ili su umrli u samoci i pali u zaborav ko sto je gvozd predvideo?

6. није било

видех случајно оног црногорца жоржа на инстаграму малопре, јуче окачио клип са софијом рајовић и као оћеш да нам будеш у емисији вечерас и то, не знам што их нису пустили

7. можда ће одсад да снимају па пуштају снимак, ем неће бити укључења да их јебу људи ем им гости неће заспати у пола два

8. Najbolje da unajme botove koje ce se javljati hvaliti emisiju ili ove da daju +,- , lajk, dislajk..pakao koliko su jadni

9. Uh...sve gore od goreg jbt

10. Sto su ugasili dnevnjak? Relativno im je dobro islo

11. нису угасили, само прелазе на идј канал

12. Sudeci po odnosu lajkova i dislajkova ovo se zapravo svidja ljudima OVO JE KVLT :)

Valjda su kocenjem toliko spustili kriterijume da sad i ovakve izlizane fore deluju kao pravo humoristicno umetnicko delo vredno hvale

13. Je l to Dnevnjak promenio vreme emitovanja?

14. Sad sam pogledao ove zzimere. Koliko je veverica prosla i padanje na lazio fore.. + cico koji je vec toliko napuco ego da misli da je bolji od Bred Pita. I glumac i smeker.

Crknite vise majku vam jebem!

15. a dobri su ne serite

16. majstor za dijagnostiku veverica sa klise xd

moze da pogleda koliko je presla POLOVNA veverica joj smehotresa

17. Da li moze da se vrati sat :Dddd

18. Ja umro brt celu kucu razbudio kasno bilo kad sam gledao

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.