Дневњак

1. Taj sajt niko živ više ne čita

2. pa ok sad, ali je taj fazon janjetina "mužjak" fazon već lansiran odavno u pop kulturu srpsku

3. Tarzanija kao sajt ima bas malo veze sa kocenjem gvozdene tako da opusteno sto se toga tice, a i ti si otvorio temu kladionica tako da imas imunitet hahaha

Emisija kao emisija je blam i to smo apsolvirali ali meni je govnarski sto je crnogorstina dozvolio sebi da kaze gledaocu gluperdo jedan sto svi znamo znaci jebem ti mamu raspalu u picku ja govno jedno ti ces meni da kazes da ne valja kocenje slepce jedan. Dok je bilo NEĆE NIĐE HAHAHHA sizenje onda je bio ultramegacar jednom mu neko kaze da se blamira odma pizdi jajarski

4. samo za trenutak se stavite u kožu ovih mlađih što glume i gledajte svet iz te perspektive. da imate 23 godine i ponudu za televziju.

Pa imaju i Mrdja, Frenki, debela bosanka itd.. pa su otisli dostojanstveno.

Jedna bas dobra drugarica je isla na pravni sa Cicom i Drazom (bradati crnogorac onaj) kaze da je Cico ono uvek kao provaljivao nesto, al se sad nakurcio mnogo nije isti lik bukvalno. Nadmen i sve.
    A za Drazu kaze da je neharizmaticni smarac. Ono, nikad se nikako nije isticao i to.

5. Ma ne bi se oni ovako ni obrukali tj ne bi ni dosli do Pinka da nije bilo zilion debila koji su se oduševljavali mesecima i pisali ĆIĆO CAR HAHAHAHAHA

6. Што неко рече тамо пичкарање Вукајлија вс Тарзани стигло до телевизије са нац. фреквенцијом, какво време за живети

7. mrtva trka izmedju cicjo-crnogorac ko je vise sujetan....odma iza njih ide celavi lik damir

8. Neko pomenuo TV Corbu, citao sam na preskoke, odlicno poredjenje. Samo onaj nije toliko smusen, al i on bi bio na lajvu.

9. Cujes crnogorac kaze ovom sto je zvao kao nesto jadan si/glup si, au znaci bas ih je zabolelo, reci skapiras da posle 5min emisije koja treba da te proslavi dozivljavas blamcinu veka a ne mozes nigde da pobegnes

10. Jebo vas dnevnjak, ovaj ce imperator da bude.

11. Glorija Computers1 hour ago
    Oni su odlicni momci i netreba da im se nista zameri ,s toga ih podrzite svi da sledeci ponedeljak bude smesan i zabavan jel oni to odlicno rade .Puno srece i uspeha zasluzujete to

u nove pobede, živio jućub komjuniti

12. samo za trenutak se stavite u kožu ovih mlađih što glume i gledajte svet iz te perspektive. da imate 23 godine i ponudu za televziju.

Baš zato se potrudiš da uradiš sve kako valja. Da iskoristiš šansu kao mlad kada ti se već kao pruža. Meni kao elektroničaru ne bi dali posao nikad, ni kablove da razvlačim tamo, a ne da imam svoju emisiju.

13. црногорац ме назвао глупаном а ћелави рекао да оставим податке у режији ако смем да ми неко јебе матер касније хахахах

14. онај бркати аутомеханичар рекао тандрчку да је мајмун пошто их је саветовао да иду на фарму да семене краве јер им ово не иде

15. Haha ono je bio tandrcak? Lepo, vidis nema ga ovde odavno

16. hahahaha znao sam da je joksa

17. sto mi niste dali broj usta vas jebem kad sam lepo trazio

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.