Дневњак

1. ти да пљунеш јбт... тебе би и онај жгољави надувани лик послао по индекс сендвич

2. samo za trenutak se stavite u kožu ovih mlađih što glume i gledajte svet iz te perspektive. da imate 23 godine i ponudu za televziju.

JBG ko što kažeš, imaju 23 godine, dakle punoletni su, snose odgovornost za svoje loše odluke. Ako ih sad ljudi ne ispljuju i ne isprozivaju neće ništa da nauče i sa 33.

3. što se tiče tarzanije pojma nemam koj se kurac tamo dešavo, no nije ni bitno, napraviti distnkciju između tarzanije i dnevnjaka treba, uprkos tome što ste kolaboranti manje više, no kao što rekoh nije bitno.

ali ovo

samo za trenutak se stavite u kožu ovih mlađih što glume i gledajte svet iz te perspektive. da imate 23 godine i ponudu za televziju.

nema potrebe za tim, možemo ovde samo da glumatamo jednu kritičarsku enklavu, što je i pristojno jelte, a i siguran sam da bi MORAO baš da se potrudim da se onako izblamiram kao što su oni sinoć

4. http://vukajlija.com/forum/teme/68109-dnevnjak?strana=21

hahaha naduvani lik nije omirisao vutru u zivotu kao ide nesto i ne zna u kojem pravcu idu kola,sta da kupi u maksiju i slicno hahah,ajde bezi kako bi ga isutirao po rebrima zgoljavim

5. Slažem se Zapata, Tarzanija u početku krenula je jako i sa pravom su pišali po sirotinji ali posle čaj bez limuna jbg
    http://replygif.net/i/104.gif

6. Iskreno kad mi je Burzum rekao šta kako je na Tarzaniji zašto je napustio i te munje prestao sam da čitam. Par ljudi me je pitalo da li pišem na tarzanija.com i udaljio sam se od njih jer brt blam me bio.
    Ovo kočenje težak blam jbt nas 15 na VOS-u pa me manji blam bio iako sam čitao svoje definicije prisutnima.

7. Iskreno solidno su se blamirali i sa dnevnjakom, ali je to pilo vodu pa nije problem. (vecini, ja ne znam kako je smesno da se obuku u narandžaste kombinezone i kao plešu i skupljaju govna po ulici i mi gledamo i nama smesno xexe) Sad se jos solidnije blam, ali je problem sto ovo nikom nije smesno. Pa nastaje problem.

Mogu ruku da dam da su se spremali za ovu emisiju bar dva meseca, a ovo je trebalo da bude pilot emisija tj. najkulja da navuce ljude, i ispala je ovakva. To sto imaju neki 23 godine (debeli bez majice sto je tek blam ima 43 pre nego 23) nije smetalo kad su snimali dnevnjak je l da?

8. ако наставе да их приказују зваће сигурно ките и јаја прод. у емисију јер они могу сами без њих дневњака да је воде и серу нешто и неће их бити блам тога

9. haha šta je kite i jaja produkcija

10. Jokić ima 21 godinu.

11. 23 godine ima možda ćićo i ovaj ćelavi, arijel i blek koji pišu fazone za ovo imaju skupa 80 godina

12. Jaserštajn izgleda prilično dobro sad, a?

13. gvozdene daj neke pikantne detalje o cici i njima uopsteno kakvi su ovako

kod malnara je bio i mirko filipovic, i to ga ugostio sa najvecim mogucim postovanjem, s vise postovanja nego i rodmana

14. појављивали су се већ у дневњаку

15. ne znam detalje o ćići, kad je on došao ja sam već bio samo dopisni član a uskoro sam prestao i to da budem. tražio mi dva puta adresu da se bijemo jer prozivam dnevnjak, mislim da je to dovoljno.

Uopšteno, pa kakvi mogu biti jbg, kakvi mogu da budu ljudi koji izguraju ovo.

16. znači pre svega bolesno nekul i bez osećaja za filing života.

17. video sam cicu pre jedno mesec i nesto ujutro u blizini njegovog lokala ide i nesto se dere ko seljak preko cele ulice nekome, ponasa se identicno kao u dnjevnjaku tako kao alfa muzijak pocepane carape potkosulja i samo karirani stoljnjaci

18. jebiga, to smo svi mi koji smo pristali na taj idiotski pravac tarzanije odgovorni...to što zapata kaže tarzanija je bila to samo neko vreme nije baš tačno, naravno da je tarzanija bila i druge stvari od toga ali je uvek ostala i to, taj predebilski fazon

19. nas par baš nikada ili vrlo retko smo u tekstove ubacivali taj fazon ali svakako je deo odgovornosti na lansiranju tog grozomornog fazona i na nama, jer smo pristajali da budemo deo tog sajta i doprinosili njegovom rastu

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.