Дневњак

1. Хајде да се оградимо од ограђивања илити - знате заслужили смо да поједемо ово говно али ваља поменути да заправо не треба да га баш ми и само ми једемо. Па, ручкајте га.

2. prejadan je i kraj kad pitaju đanija kako bi započeo rat protiv bugara, sad normalan čovek bi napravio neku foru za kraj kad su smislili to pitanje kao ako đani kaže to i to onda taj kaže to a drugi se nadoveže i kaže to i to, ako kaže nešto drugo onda neko drugi kaže to i to, ostaviti mesta za improvizaciju al smisleno i razmisliti o tome malo se pripremiti, razgranati priču i te fore. međutim aj pitamo glupog gosta glupo pitanje i posle da ćutimo, svako misli da će neko drugi nešto reći i izvući stvar. a da ne zaborvim debelog gmaza pijanog koji stoji sa zastavom rumunije i drži a svi otišli sa cene, fora sirena počo rat a mi pričali kako da napadnemo bugare xexexe al smo povezali i originalno završili xexexe ček debeli i dalje stoji stoji sa zatavom, neko ode da ga makne đembeli neće ode tačno da nije uživo izguro bi ga al ovako napravio xexexe foru i kao stao pored draška mu stomak xexexe smeh šega zafrkancija urnebes u pljeku xexexe

3. Juče je na Pink televiziji emitovana emisija Kočenje, u izvedbi glumaca Dnevnjaka, od kojih su neki autori Tarzanije. Emisiju bismo okarakterisali ovako: dva najbolnija sata života.

Ovaj status nije pranje, ponavljanje po hiljaditi put (i ako je prethodnih 999 puta bilo jako diskretno) da postoje autori Tarzanije koji NISU angažovani u Dnevnjaku, koji i dalje furaju staru priču, i koji ne žele da jure kokošku ispred pijanog i našibanog Đanija. . Vi niste dužni to da znate. Niste dužni da znate naše postave. Za vas je Tarzanija=Dnevnjak-Pink, i od toga nema bežanja.
    Distinkciju između Tarzanija i Dnevnjaka ćete praviti, ili nećete (Kočenje više ne spominjemo jer je stvarno bespotrebno). Na tekstove autora koji ni ne znaju šta je to Nataša Mrđa ćete pisati komentare ''HEHEHE MOJ KONJ BOLJE VODI EMISIJU'', ili nećete.

Znam šta mi sigurno hoćemo- da izdržimo svaki negativan komentar, jebeno smo ga zalužili, iako nismo pravili ni Dnevnjak ni jebeno Kočenje za koje želimo od srca da sutra umre, posredno smo ga zaslužili.

Znam sigurno šta nećemo- da se maksimalno ograđujemo i da pljujemo dvojicu ljudi koji su bili u studiju juče, a autori su. To su naši prijatelji i svakom čoveku je potrebno samo malo pravoslavlja da se vrati na pravi put...

4. Če da vidim šta ste izasrali

5. Gvantanamo

mučenje vodom<<<uskraćivanje sna<<<naučiti mudžose srpski i KO ČE NJE

6. Ovo saopštenje je glupo majke mi. Nisu ništa konkretno rekli.

7. Ko se potpisao na saopštenju? (neki bi rekli Ćoki xD)

8. Ja vratio unazad al tad nema opcija za snimanje jbg.

Je l' izbacio neko na yt celu emisiju, valjalo bi ovo sačuvati ore nego ovi zabrane sve.

9. pa dobro, nije glupo, mislim, možda nije tako esktremno kao što bi voleo ali nije to tako lako oni i dalje sarađuju zajedno, druže se onlajn makar, i dalje su ekipa, ti dnevnjak i nednevnjak ljudi.

Sama činjenica da je na jebenoj tarzaniji napisano saopštenje koje gotovo da kaže da je dnevnjak govno a otvoreno kaže kočenje treba da umre pokazuje da su ovi stvarno najveći šampioni planete, šta su uspeli jbt.

10. Ovoliki gnev nije ni Stevča navukao hahahahaha

11. dajte ono kad mu razbije flasu o glavu i kao pocnu da se tuku....a djani kao sta koji kurac radite, a ovaj kao ma to je nama normalno stalno se tako tucemo kao pravi muzijaci

12. haha bukvalno, ja bez preterivanja nisam video ujedinjeniju Srbiju nego u pljuvanju kočenja haha

13. dajte ono kad mu razbije flasu o glavu i kao pocnu da se tuku....a djani kao sta koji kurac radite, a ovaj kao ma to je nama normalno stalno se tako tucemo kao pravi muzijaci

haha ovo jbt. olaniče dal si mogao da zamisliš da će nekada na nacionalnoj televiziji neko zaistinski da radi tš tš skeč

14. Gvozdene jesi ti pisao saopstenje ili ko je

15. kako ja da pišem saopštenje, ne. Hugo je ja mislim

16. Ne znam nisam previse informisan o desavanjima sa tarzanijom jebiga, ne znam ko je i dalje tamo ko nije znam da si ti digao ruke

17. одустали су од емисије

18. ma bukvalno da uzmeš isečak bilo kojih 10 sekundi iz emisije, doživiš bar jedan transfer

19. Sto, ne mogu da nabave novi sto do ponedeljka?

20. nisu odustali, sad sam procitao da su potpisali ugovor na 8 meseci sa pinkom

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.