Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Dajte to saopstenje
Okacio ja na prosloj strani.
Tog Huga znam iz Kafane negovnar je totalni rekao bih jeri Gvozd?
da
hugo dobro igra basketa
Ćutljivi Samuraju od čoveka koji se zaplače kad ga Lemaja uvati za kurac ne smem ništa uzimati kao tačno XD
tacno mogu da ih zamislim kako su u glavama svojim vec vizualizovali kako od tolike popularnosti i njihove lezernosti i duhovitosti bukvalno ne znaju koju ce da jebu sa estrade, dal ce milicu pavlovic ili sandru afriku ili gogu sekulic...
Burzum se prevrće u grobu.
Amidžić kopira Koena, ovi pokrali fore iz šoa Erika Andrea. Šta ste očekivali od pinka.
Jbg Tarzani, sami ste krivi jebo vas Dnevnjak. Nisam odgledao nijednu epizodu Dnevnjaka, znam ono Neće ona niđe i to je to, možda i još neki isečak. Ali sinoć sam odgledao skoro celu emisiju iako je bilo nešto najmučnije za gledanje u životu, bez preterivanja. Ali nikako da promenim kanal, tako da kontam da nisam jedini koji je imao ovakav osećaj kao i da su imali solidnu gledanost, sudeći po eksploziji komentara na netu. Emisija će ostati upamćena sigurno, jer je veoma traumatična bila ali imala je šansu da posane kultna. Zašto? Svo vreme se osećala napetost u emisiji tako da sam ja tripovao da će svakog trenutka komedijaši da se iskolju međusobno. Komirani Đani koji ne zna de bije i jede kikiriki kao da su ga držali u nekom podrumu u Čečeniji bez hrane nedelju dana. Pa brate gde ćeš veći zicer. Bila je potrebna samo jedna osoba sa harizmom da situaciju usmeri u pravom smeru i sigurno bismo dobili remek- delo treša. A Blek Hole, zaslužio si ovo, iako nisi učestvovao u ovome. Jednom si me banovao na dva meseca jer sam na temi Braća Hrvati napisao 'Braća kreteni'. Zaboravio si veoma bitno pravilo, vlaška kletva je spora ali kada te stigne pravi nuklearnu katastrofu.
ovi sa dnevnjaka ce jebacu da podave pcele :D
(kolko sam razume jebac se malo bavi pcelarstvom)
PODAVICE MU LJUTE PAPRIKE HAHAHAHHA
Brate, po ovom saopštenju Đani ispade stoka(Ovaj status nije pranje, ponavljanje po hiljaditi put (i ako je prethodnih 999 puta bilo jako diskretno) da postoje autori Tarzanije koji NISU angažovani u Dnevnjaku, koji i dalje furaju staru priču, i koji ne žele da jure kokošku ispred pijanog i našibanog Đanija) a lik ispao gospodin neviđeni.
Da bre, to nije anonimna zajebancija kao kad smo zvali radio moravu.
Ovi sa tarzanije znaju ko je mare, gde živi i to, a on im se najebao mamice uživo na nacionalnoj televiziji pa okačio na fb strani da se pohvali jbt hahahahah
Ahahahaha ako bi doslo do toga cak bi i ja branio debelog od podivljale horde tarzana hahaha
iz iste smo grude
prepao bi se i ti da te uhvati za kurac xexe
Добар го дао ДиМарија. Идемо гг3+ алееее
слабо глеам тв, јел има негде цела емисија или само ови камкодер торент исечци? Ако има, закачите у првом посту. Иначе, колко сам провалио из ових ваших постова, имали су румено свињче на тацни, пијаног ишибаног од кокса ил шта већ, али се нису снашли и фазон оно, мук у студију док се не смисли нешто на брзину? јбг, капирам да би био довољан само један довољно спонтан или бар полузанимљив НЕУСИЉЕН лик па да крене бар нека зајебанција, па је уместо овог
http://lifewheels.net/images/cogwheels.gif
наступило
http://previews.123rf.com/images/stocksnapper/stocksnapper1203/stocksnapper120300012/12956239-Man-adding-a-cog-gear-wheel-to-a-row--Stock-Photo-gears-gear-cogs.jpg
чист аматеризам јбг. Мада морам прво да одгледам целу емисију пре него дам коначно мишљење, ал оно, ко ће да гледа смарачину јбт..
Ja evo par puta krećem pa odustanem od gledanja, nekako slabo podnosim transfer blama a cenim da bi ovde umro na prvu.
nekako slabo podnosim transfer blama
Tvoji neki raniji postovi ne govore tako XD
jel su okacili klip