Дневњак

1. vrhunski su momenti bili kad pokušaju Đaniju da priđu kao da nije čovek od krvi i mesa nego emanacija internet sprdačine, tipa onaj ćelavi nešto trtlja Eminem Đani poređenje neke baljezgarije i kao eto Eminem ima pesmu o svom rodnom gradu, Đani koji naravno nema bele veze o tome kreće nešto svoje da lupa živahno a ćelavi ga iseca sa "Đani može li se očekivati pesma o tvom rodnom mestu" a onako cepti od sreće što će ovo ludo kul pitanje ispasti vrhčina u narednim sekundama a đani fazon najravnije moguće odgovara sa ne, kakva jebena pesma o Prištini wtf.

2. A jeste videli kad ga na pocetku pitaju za broj tablica? Ahahahaha kakvi ludaci :D

3. a sva sreca po njih jer se vidi da je djani neka dobricina jebena, a zamisli da je skontao da ga skrnave i da je samo cutao i odgovarao sa da i ne na njihova pitanja, da se nije nista glupirao nego ono samo da odgovori nesto malo...tek bi onda bilo neprijatne tisine

4. U pocetku se nisam radovao sto su opalili kurcem o ledinu ali sad kad kazete da su doveli djanija da ga drkaju bas mi je drago sto su ga ispusili

5. dajte mi neko rezime ovog posljednjeg (za sada naravno) transfera tarzanijskog.

Kapiram da su nešto kao pisali na fejsu neku najavu da će započeti emisiju na Pinku (koji su pritom pljuvali jelte), pa onda je i odradili... pa onda došao Đani... pa šta je onda bilo, i šta je bilo prije toga malo detaljnije da mi neko pojasni.

Lijep pozdrav iz Podgorice

6. Imaš u uvodnom postu snimak.

Recimo da su se popalili kako su bogovi humora i da šta god izlanu svi će padati u nesvest. Takve su im i najave bile, prepotentne.

E onda su spremili neke idiotske skečine od koji izbija opasan transfer blama, ona neprijatna tišina.

A ono što me najviše iznerviralo je što su doveli Đanija ali da ga na "sufisticirani" način podjebavaju i brišu pod s njim.

Kakav god da je, vidi se da je dobar čovek, a ono ponižavanje gde su ga terali da piše sastav kako je proveo letnji raspust, igra kviz protiv kokoške i slicno, im se obilo o glavu. Jer je Đani lud i spontan, pa im se nesvesno popišao u oči i usta, sto mi je neizmerno drago.

7. ma, kako ne kontate, ljudi, oni ovo nisu uradili zbog para, ili notornosti, ili bilo kojih drugih djetinjastih razloga, već ruše ružičasti program iznutra, došli su na pink poput p(u)nka BRE!

8. Мени је врхунац тренутак када Ђанија и гледаоца уопште покушавају да заинтригирају за шта год су хтели да изведу са несретном нокијом. Тај моменат кад их Ђани пресече песмом у сред некакве усиљене презентације као сламке спаса и њихове шта сад намрштене фаце док грчевито размишљају како да се врате на тему

9. e de je nokia, to nisam video :)

10. da to za nokiju je bilo....E SAD CE NASA DVA DRUGA DA VAS NASMEJU ORIGINALNIM SALAMA U VEZI NOKIJE....i oni kao krenu nesto bas glupo, a ovaj ih isece u fazonu de sta smarate koji vam je kurac....i ono kad debeli kao sece meso i daje neke glupe komentare je isto prelose....

a sto su kao hteli da budu spontani i sve, a ustvari je sve isplanirano....bas zato i izgleda usiljeno sto su pokusavali da predstave spontano nesto sto su unapred isplanirali.....kao ono kad cicjo slomi sto, jedno 30 sekundi pre toga ili cak i minut su sve sklonili sa stola one solje i tanjire i to

11. haha tek sad skontah šta je ađilni napisao ispod videa

In this video you see a lot of 'habits' baboons express when they mate.

12. A kad udjes na profil agilnom na ovaj vimeo, ovi tarzani i snimak VOS Vukajlija hahahah pokocio sam se.

Elem, jeste primetili kako su imali isplanirano da kad god Đani napravi neki fazon, ona stoka debela iza šanka se onako divljacki i usiljeno smeje da ga isponižava. Primetio sam da je i Đaniju bilo neprijatno, jadan čovek vde je došao.

Al srećom to samo na početku, posle i oni shvatili u kakvom su kurcu.

13. Tarzani meni uvijek djeluju usiljeno... čak i onako u pisanom formatu. I da, to sam pričao od prvog dana kad su počeli da pišu (čast izuzecima... a i tu uglavnom ne pričam o autorima nego o tekstovima... rijetkim), a ne kad su postali "mejnstrim" pa je istovremeno postalo i kul hejtovati ih.

Ne kažem ja da moraju biti carevi kao Mr. Moon, Smare, Reme, Uroš i Zmia, ali kad mi djeluju pretencioznije od Zesovog opisa profila i mekše od Perija D Platipusa (a podsjetiću vas da sam dugo vremena mislio da je Peri D Platipus zapravo Van Gogin sin i nikako se ne mogu osloboditi te impresije), onda stvarno ne mogu mnogo toga pozitivnog reći o njihovom humoru.

A sad mi dajte link sa tog vimea jer listam 20 strana zadnjih koje ste napucali za 24 sata i ne mogu ništa da nađem. Poyy

14. Pazle prvi post na kraju imaš link jebo te dan

15. U uvodnom postu je, rekoh ti.

16. ali mislim, red je da se kaže i ovo : sere mi se bre više i od jebenog đanija i svih đanija ovog sveta i tih majmunskih fazona, zajapureni ljakse narodnjak zvezda

17. samo nije đani ništa kriv za to, niti seljaci niti narodnjaci naravno nego sva ova urbana govna

18. bukvalno treba okupiti sve studente i postreljati one koji odmah odbiju da budu raspoređeni na radne zadatke

19. Kad Boh priča da su studenti govna vi se srdite...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.