Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Odgledao sam sve konačno.
Ovo je nešto najjadnije ikada. Kapiram i da su se likovi koji gledaju farmu frapirali kad su videli ovo sranje.
haha
Ajd ne lupaj i ne tripuj intelektualca. Farma je do jaja. Pogotovo s Milošem Bojanić ona i s Ekremom kad je bio pijan dan noć
Gvozd, niko ovde nije rekao da je Đani oličenje urbanosti i dobrog ukusa.
Seljak čovek ali dobar, a baš zato su ovi ispali govna raspala sto su preko njega hteli da ispadnu face. Evo im koorcina.
ma ne, nisam rekao da je neko ovde pričao da je Đani oličenje dobrog ukusa, samo kažem da mi više na usta izlazi generalno ta sprdnjaaa hehe kultura đani rođa raičević nino i sva ta tarzanijska užasna usiljena govna
opisaću emisiju produktom koji nastane obavljanjem jedne radnje, ili nužde ako hoćete, evo, http://imgur.com/a/M5tRh
Pa Gvozden to nije ni želio reći
Nego je sranje što su gowna parazitska ogadila stvari koje su bile ok
Vinjak, Đanija, Karirane stoljnake, džempere i košulje
Ovo džempere i košulje sam napisao zbog mojega maloga brata Armina
Polako s njim
Merline somotne pantalone nisam video saće deseta godina
EEee tek sam sad provalio uvodni post, nijesam znao da to može da se edituje poslije ovoliko vremena. Saću da gledam pa javljm utiske.
Inače,
+100
Opet neću da ispada da hipsterišem, ali prvi sam bio protiv tog humora. Prejadan je baš jer dozvoljava svakakvoj šabaneriji da se predstavi kao emancipovana jer "to je zapravo kul, jesi vidio kako se oni na internetu lože na to?" i kojekakvim mekanim glavicama da tripuju ljutinu jer misle da se Tupak postaje tako što popiješ naiskap čašicu vinjaka i pojedeš ljutu papričicu dok te snima cimer iz doma.
Pa Rijaliti moze buti zanimljiv fazon 5-10 dana. A ovi što gledaju po par sati svaki dan i to 120 dana su baš isprani mozgovi.
Od rijalitija sam gledao Survivor( tad sam mali bio) i prvog VB kad je pobedio Ivan onaj.
Plus što sam gledao parove kad je zmaj ušao al i to je brzo smorilo.
samo somotne furam bayo moy, plave, zelene, crne, bijele, braonkafenesmeđe, sive...
Čak nisu ni spremili sam uvod. One pesme na početku su mogli da naspremaja koliko su hteli jer su čitali i tu nije bilo ništa spontano. Onog brkatog kad sam čuo pozlilo mi je.
Update: Upalih klip.. Stigao sam do "pjesmice" i morao sam da uvatim krug kroz sobu da se saberem od transfera stomačnog.
EDIT: Ne bi me iznendadilo da se krenu pravdati da je ovo "cringe-show" u fazonu Erik Andreovog onoga što ide na Adult Swim-u.
Ko je scenarista tj. ko je odgovoran za skeceve? Onaj celavi ariel? Je l delevra isto pisao scenario ili se skroz distancirao s ovog megaprojekta?
Zaista bih voleo znati ko tacno je dosao na ideju da pita djanija sta je to sto ima kucicu na ledjima sluzavo je pocinje sa P zavrsava sa Ž AAAAA NE GREŠKA U PITANJU JE POŽ
Ili da se takmici u kvizu sa kokoskom, i onaj debeli debil da sece TRIFUNOVE SNICLE generalno da su se trudili da ispadnu ovako losi ne bi mogli ovoliko, iskreno pricam, nema to veze ni sa kakvim polivanjem jajara ili nesto slicno.
izdrži još 7 8 minuta, biće tš tš
a za 15 minuta intoniranje rumunske himne
ja sam sa druge strane bio aktivan učesnik guranja tog sranja i za to se nadam da će mi Bog oprostiti jednog dana.
scenaristi su svi ovi što su glumili plus arijel ultra i blek hol