Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Šta mislite, da l' barem jedan tarzan trenutno ne prati forum na vukakliji?
To sam ja sinoć pomislio. Prate svi jbg
Košta oko 5-6k evra. Al mozes da se dogovoris na 3k recimo, gde ce ostatak da zaradi na bakši. Ako ne, ti mu doplatis do pune cene.
da, zato sto je u fazonu da se cenjka a i ljudi kojima on peva na svadbi isto gotive da se cenjkaju
Ma zavisi i od toga kolika mu je potražnja i sezona kakva je itd itd
I od kretanja na makroekonom planu, inflacije, ceni zlata na berzi....
Sigurno je da vesomučno rifrešuju ovu temu. Nek neko postavi imgur sliku pa da pratimo broj oregleda iste.
Ko se ženi?
Ako ste tu dajte neki znak!
boli me bas kurac dal su tu ali kad ne bi guglali "kocenje" bas bi bii neozbiljni
Специјалан поздрав за Тарзанчиће и можда идеја кога да зову сљедећег да им гостује.
https://youtu.be/GI4JomgCqls
Javite se slobodno sad su reklame znate.
Pozdrav za komšiju sa sprata iznad koji je sad rešio da vežba gitaru
jbt ja bih u stanu poludeo sreca pa sam samo 2-3 dana nedeljno tamo i to vecinom popodne samo
Zato se nisi navikao :)
"momci bi mogli da odu da sjemene krave pošto im ovo ne ide"
hhhahahahahah
Inače
Ovo je i meni najviše zasmetalo realno.
jel realno ono što je neko pomenuo da su na 8 meseci ugovor potpisali?
rokno bih neku kolumnu na sajt što vodim da ih userem, al plašim se da me neko od njih ne usere u gradu, znam im neke ortake nesrecom.
e
e