Дневњак

1. skupljacu noktiju,ako te samo TAKNU,javi mi da ih ispresavijam http://vukajlija.com/forum/teme/68109-dnevnjak?strana=36

2. hvala ti brate, zapamticu

3. Ja kapiram da će im gost biti Rasta.. ako ne u ovoj onda u nekoj od sljedećih. On mi baš djeluje kao tip koji bi došao kod njih, ono kao preko kurca i onda se nešto izblamirao možda još više od njih lol

4. Olanik kočenje...

5. Hladan.Krompir da ti ne vodiš slučajno one blogove "Top 100 najboljih noktiju srpske estrade" i "Kako do savršenih nokti za samo dvije nedjelje?"

Poz

6. јебига, види се да су се добро припремили за прозивку да су се продали. сигурно су имали у сценарију скеч кад их неко из укључења прозове. нису очекивали да их прозивају за срање емисију.

7. jok bate muzički sajt vodim dve godine vec, recenzije, intervjui, kolumne neke, te fore

8. mislim da sam cuo ovde neki sustaj iz hladnokrompirove tegle za nokte

9. Hladni krompiru da nije u u pitanju Nocturne magazin?

10. а што би их усеравао на музичком сајту?

11. bandi, ako mene pitaš, ns
    trut, ima ljudi koji pišu kolumne neke o tim previranjima, pa ovo može da digne čitanost sad kad sam ubacio adsense reklame
    nije nokturn

12. Zato sto je celavi svirao gitaru xD

13. ne smejem se dionisiju inace ubacio se

14. nisam pitao očekujući odgovor, no dobro, spasao si me ispale jer mi propo #tb

a baš te briga, blizu si ovih koji su zvezde teme

15. bandi, napisah negde ranije da znam neke od njih igrom slučaja

16. ollanik
    ne smejem se dionisiju inace ubacio se

xaxaxaxaxax plačem

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.