Skauz, harizma lepi moj to zove se. Jebu. Jednostavno emisija nemere po zlu krenuti
Ne znam kako definisati harizmu ali istina, moras da imas to "nesto" taj neki x faktor nemam pojma i mislim da niko zapravo ne zna sta je to..pogle ove nesrecnike ne znaju sta da kazu ako nije u skripti, dal ih toliko pojela trema sta li, Djani se smorio uostalom slika govori vise od 1000 reci unistili su ga ali ne na nacin koji su zeleli
pa mu ubacis bombasa da se rasprave koji su navijaci bolji lol pa probili bi one piplmetre
Pa iskreno brate koliko god Bombaš bio smarač, vjerovatno je najsimpatičniji negativac u istoriji vukajlije. Ne najbolji naravno, ali najsimpatičniji kapiram da jeste
E a nisam razumio onaj dio kad pricaju svi u glas...nesto bac kaze picka mu materina.. Na sta je mislio? I kasnije su oni nesto okrenuli kao da je djanija vrijedjao..
E a nisam razumio onaj dio kad pricaju svi u glas...nesto bac kaze picka mu materina.. Na sta je mislio? I kasnije su oni nesto okrenuli kao da je djanija vrijedjao..
Tu ih je ili pojeo transfer jer je jebač upotrijebio riječ "blamantno" ili jer im je onako fino rekao da su totalna kurčina pa su probali što prije da odrade neki damage control tiskajući se Đaniju.
Ne znam kako definisati harizmu ali istina, moras da imas to "nesto" taj neki x faktor nemam pojma i mislim da niko zapravo ne zna sta je to..pogle ove nesrecnike ne znaju sta da kazu ako nije u skripti, dal ih toliko pojela trema sta li, Djani se smorio uostalom slika govori vise od 1000 reci unistili su ga ali ne na nacin koji su zeleli
ma znam da se zajebavaš, nisi ti bio od tih, zna se ko je bio u tim krugovima :D
kurac živ, jede me rakčina od kočenja.
bolje da su pustili rastka da prica politicki plan za oporavak srbije i usput prodaje prisivace ja bi plako od smeha
razumem te, i mene. odusevio sam se kad sam cuo kosjeric na onom sranju, znao sam odmah da je debeli.
Alo lubenicaru becmenski popusi mi ga
pa mu ubacis bombasa da se rasprave koji su navijaci bolji lol pa probili bi one piplmetre
Haha gle sliku sa chata, pa ocajniji su nego sto sam mislio potop totalni, osim ako nije neka montaza
Ovo je sa stranice dnevnjaka zvanicne.
Pa iskreno brate koliko god Bombaš bio smarač, vjerovatno je najsimpatičniji negativac u istoriji vukajlije. Ne najbolji naravno, ali najsimpatičniji kapiram da jeste
Đani je brat moj mirijevski, prodo kuću onoliku na mirijevu da vrati dugove, kocka ko nezdrav jbt
rekao je ,,pustite me da pricam,picka mu materina,, a njih je kao to iznerviralo,u stvari ih je iznervirlo ono sa buksovcima sto im je rekao
Jel to Mirijevo u Doboju?
mislim da je rekao "ocete li da me pustite da dodjem do reci picka mu materina?"
Hvala ole:*
Tu ih je ili pojeo transfer jer je jebač upotrijebio riječ "blamantno" ili jer im je onako fino rekao da su totalna kurčina pa su probali što prije da odrade neki damage control tiskajući se Đaniju.
Rekao bih da je ovo drugo u pitanju.
Al gori forum večeras!
http://vukajlija.com/forum/teme/68109-dnevnjak?strana=47 reci,bacj
Ollanice, evo me u Beogradu, aj na ksnu
Dzelo, objasni jednom spermu za nas neupucene