Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ne vidim nista na toj zvanicnoj stranici do zadnje slike pokraj kakvog zbunja, vrv moras da lajkujes itd
Taj print je nastao kad smo pišali po Ćiću na Zvonku pa se javio u komentaru xaxaxaxa
I onda masa krenula da ga razvlači
Dželo pišam ti u oko somino čupava
Prihvati me na fejsu pizdo neoprana
Za koji ćeš mi kurac XD
eo odma
http://vukajlija.com/forum/teme/68109-dnevnjak?strana=49#post_3711271 ajde smiri se bre,neces dobiti buksnu,nisi zasluzio
ajde pizdo, evo me kod instituta na nbgu, tu sam blizu tebe valjda
Pokaži mi gdje _________.
Ajmo da ih izazovemo na all-star meme battle da vidimo smiju li pičke da dođu... ipak smo i mi afirmisani mada smo dosta amorfnija masa.
Da dođu najjači Dnevnjaci protiv najjačih Vukajlijaša i u čekaonici da odmjerimo snage... a može i dvomeč pa da se druga igra na grupnom četu na FB jer ti mejnstrim mediji su njihov fah više.
Rasturio bi ih i naš #43 tim u sastavu Kornelije-Bombaš-Zes-Nikolakg80-NežnaSrna
Realno, out-memeovala bi ih ova grupa jer je Bombaš dosta potcijenjen a Kornelije ako je batalio da se krivi ima potencijala da bude solidan, plus ovo troje da im se potčine malo u meme-ovanju i to bi bilo to.
Otprilike bi bili nešto kao Island u fudbalu... a viđeli smo ljetos kako Island umije da iznenadi
не бих опсовао али ме изнервирали много што су ми упадали у реч, покушао сам неколико пута да започнем реченицу и онда пуко, тако и уживо отерам људе у курац
не сећам се шта сам хтео да кажем, углавном добро је што су ме искључили да покажу колико их је заболело
uletite na njihov teren u onaj kafic ladovinu u laze telečkog
Bravo Marko, neka si im rekao!
EDIT: Inače nastupila je solidna debosanizacija tvog glasa od onog perioda kad si pravio klipove sa papričicama i jogurtom
http://image.prntscr.com/image/7866a15ad2f54322a54dbef6807b175d.png
https://www.facebook.com/ladovinacaffepub/videos/237570103358780/?__mref=message_bubble
едит: иначе ћићов локал (држи заједно са оном што неће ниђе), капирам да је увек пуно босанских студената
pa ne muva vise vidru hahahahah
не помињи пазле, Бог нека ми опрости ружну прошлост
AXaxaxaxaxa kurac zna cene rominga uBosni hm hm
ee zbilja, jesu oni provalili ko si ti? Mislim znaju li te?
kornelije je lik koji je plakao drugarici kad je probao kokain jer se uplasio da je postao narkoman,tako da ne bi se bas on snasao nesto tu xd
kornelije je bio bolji kad je proganjao onu ribu da joj peva pesme, i to fazon godinu dana