Дневњак

1. i onome damiru bih skakao po glavici nimalo prijatnoj

2. Napravio bih u stilu Gnjatinih glavica, glavice onih sa dnevnjaka... samo kad bih znao da će Kaizen imati živaca da se cima da odradii neki BBcode da možemo da ih ubacujemo u komentare i postove.

3. koji je bosanac jbt hahah, jel o Cicji govoris?

pa i kazem inace za debelog da je najbedniji, krmak obicni samo nesto siluje sa glupim forama

4. Marko ja bih se zapitao kud plovi ovaj brod kad ti cico preti.

5. O ovome pričam Pez.

https://i.ytimg.com/vi/EYJDpStZp4U/maxresdefault.jpg

Djeluje mi baš kao lik koji na FB profilu drži sliku sa sestičinom ili bratanićem u majci nekog šugavog vojvođanskog piva.

6. Mislim ono, ništa protiv likova koji se slikaju sa sestričinama i bratanićima u majcama nekog linjavog piva sirotinjskog, ali nekako me nervira kad takvi aktivno utiču na tok zbivanja na regionalnoj memetičkoj sceni

7. nije sestričina al ima brdo nekih fotki s kerom nekim smežuranim, mops valjda tako nešto

8. ko je jos iz ns, jel zna neko cicju, jel iz novog sada bas il je dosao da studira, i ko mu cuva ledja dok tako ide redom i preti svima?

9. Ćiću leđa drži "Crnogorac" za kog ljudi misle da je Crnogorac

10. Al' meni urnebesno ovo kurčenje na fazon "ostavi kontakt pičko". Pa ćelavog iz Dnevnjaka bi Hoking dobio u tuči jedan na jedan.
    Jedino ako to nije skriptovano da pokažu svoju tarzansku stranu, ali u tom slučaju je još veći fejl, jer njih koliko gejština pokušava da ispadne tarzanska alfa pored urađenog đanija koji cepa kikiriki, a da ima i vepra bi pojeo i boli ga kurac. Prelol. Sve usiljeno, i užasno lose. Numeju. I umesto da istrpe polivanje govnima ono blokiraju komentare.

11. Čudi me da Oks nije uključen u ovo. On i Ariel su mi vazda bili isti lik, samo sto je Ariel bio micastiji a Oks nakurčeniji.

12. gleam profil od ove plavuše iz dnevnjaka težak transver maćoree garee

13. Voleo bih da u emisiji dovedu nekog tipa Mikija iz Kupinova, da batica na pola emisije ustane i presavije Ćiću ili ćelavog onako mužjački, kao Ivana Gavrilovića.

14. https://www.facebook.com/SPEKOF/photos/ecnf.100007824703296/830465377061976/?type=3&theater ЊИНДОУЗ ИЗ НОЗ ЏЕНЈУИН АХАХАХАХА АКТИВИРАЈ ПЕНЏЕР СЕЕРОТИЊО

15. сумњам да би било коме ко има и грам мозга пало на памет да удари некога од њих

то је најбоље кулирати, као ђани нпр., или устати и отићи, било шта, само не ударати, јер замисли да неко од њих добије шаку у емисији, каква би се ту помпа дигла и колико би само на групном чету псовали матер човјеку који их је изнабадо шакама

16. навео сам ђанија као примјер јер је он у суштини једини примјер а надам се не и последњи мада ђани је био премазан и њему баш и није било до шакетања

17. ZORZ HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.