Дневњак

1. kornelije je lik koji je plakao drugarici kad je probao kokain jer se uplasio da je postao narkoman,tako da ne bi se bas on snasao nesto tu xd

Oni idioti sa Dnevnjaka su inače mnogo ljuće glave, je li?

EDIT: mislim nema to veze ni sa ljutinom. Ljutina je u ovoj priči kao atleticizam u sportu... svakako da pomaže, ali domišljat i ljubazan je uvijek mogu nadomjestiti spretnošću i zavidnom tehnikom

2. http://vukajlija.com/forum/teme/68109-dnevnjak?strana=50#post_3711330 hahahh jao taj tekst jebeni kad je uhodio onu i citao im onjegina

clan,brate,barem niko od njih nije uhodio neku picku i citirao onjegina joj,svakako su premekane glavice,al moraju jos da se potrude kornelijev level da sdostignu

3. па знају вероватно, ћићо ми једном на статусу од мц главате мајмунчине у коментарима постављао питања типа "а деси ти тодоровићу што качиш моје слике кад ћеш да дођеш у нови сад да ти покажем неке мало интимније?", ја немам појма о чему се ради и о каквим сликама прича, нисам му се директно обратио никад... а вероватно зна и коју страницу водим пошто га јебемо дуже време, можда му је рекао ариел (вероватно највећи смрад из екипе) као за страницу исус и гвоздена на њој, па му и дао број да га овај зове да се бију

4. Kornelije je tad imao fazon 16 godina i nijesi mogao od straha prisloniti libelu uz njega, tako da mu se oprašta to... plus to je psihopata level kod njega tako da mu to čak može i pomoći u meme-battle-u

5. haha ček, ček.. ko je taj Ariel? I da, šta je to bilo sa Gvozdenom? Jesu li ga protjerali sa Tarzanije.

Ja baš nijesam u najboljem toku po pitanju stanja na memetičkom bojištu regiona...

6. гвозден одавно отишао, а ариел је онај ћелави иритантни веган који је сценариста овог говнета од емисије, значи најзаслужнији за њен фијаско... такође инсистира да се настави са овим јер му је зинуло дупе за паре

7. ahahah, kao da čitam žutu štampu vukajlija edicija
    SVE ALI SVE KAKO BIH ONOME ŠATRO CRNOGORČINI JEBO MAJKU MILU UUUU

8. гвозден одавно отишао, а ариел је онај ћелави иритантни веган који је сценaриста овог говнета од емисије, значи најзаслужнији за њен фијаско... такође инсистира да се настави са овим јер му је зинуло дупе за паре

Čekaj to je onaj što je bilo ono kao student iz Bosne i student iz Beograda je li, pa je on ćelav i peder?

9. SVE ALI SVE KAKO BIH ONOME ŠATRO CRNOGORČINI JEBO MAJKU MILU UUUU

Meni je onaj šatro Bosanac (ili provincijalac šta je već) najiritantniji... ono je baš otjelotvorenje lika koji je preozbiljno shvatio "vinjak + ipče + Ćana je vrh pička" šizenje.

EDIT: Zapravo ne najodvratniji je ćelavi definitivno. Ono djeluje kao muška šalteruša u privatnoj firmi.

10. Hahaha, je li realno? Haha pa ovaj komotno može da se pojavi u nekom od onih "Dear white people" klipova kao počasni bijelac.

Je l ima nalog na Vukajliji inače ili je novokomponovani meme-lord

EDIT: "meme-lord"*

11. pazle, ja ne mislim da si ti crnogorčina, "crnogorčina" <3 znaš ti da te wolim na jedan ljucki način.

12. debeli bradonja je najbedniji ubedljivo

13. Camera operator : Marko Todorović, nisam ni ja znao...pobogu, bačJe...

14. Ne znam šta želiš da kažeš ali shvatio sam da me voliš na jedan prijatan način koji ako mi ne mora obavezno imponovati, onda me bar neće ometati... kapiram da se sad osjećam kao Đani kad su mu se Tarzani šupkali a on ne razumije sve komplet ali shvata poentu

15. Ništa, mislio sam da si se pronašao uvrijeđenim jer sam rekao crnogorac u pogrbnom superlativu, pa si na konto toga rekao da ti se ne sviđa koji je već "bosanac" u pitanju, nije ni bitno, iz razloga jer sam ja međed iz Bosne (malo šale na sopsteveni račun, kako bi sve bilo OK)

16. debeli bradonja je najbedniji ubedljivo

Šanker? On je bijedan i jako iritantan, ali nije imao toliko prostora u emisiji da bi se istakao svojom jadnošću pored ćelavca, "Crnogorca" i onog bosanca/provincijalca što izgleda kao neki lik koji bi me smarao u busu kada bih sad iz krajnje nepojmljivih razloga odlučio da krenem za Pljevlja ili Nikšić

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.