Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Meni on djeluje kao neki Slovenački Stefan Kostić
A gde nema veze brt ne zajebavaj
I jos nesto, vecina ljudi odavde koji vecinu vremena zivotnog bivstvuju na netu bi isto tako proslo kao i ovi
ahaha
hladni.krompiri. daj neke anegdote o njima, koje znas i sta si cuo o njima
Upadam u temu, moram da napisem
Najjaci mi je deo: oni se nesto glupiraju i onaj celavi sa desne strane kao "hajde smirite se"
Mislim wtf jel emisija treba da bude otkacena ili sta, koji kurac ih smirujes... Totalni haos
precenili su se jbg, taj njihov nacin bleje gde se oni kao opusteno sprdaju i zajebavaju su precenili ne shvatajuci da jedno 85% bleja svih likova izgleda tako i da to nije nista tako spektakularno urnebesno
https://www.instagram.com/p/BQiUwpnDyf9/?taken-by=zorz_gospodjo skečer
pezose, pisao sam na ranijim stranama, par puta sam blejao na fontani kod doma s ovom plavom što režira, ok cura, prošle godine u aprilu baš kad smo blejali trebali im statisti pa je svako mogao da uleti tad na snimanje. ugl znam celavog i njegovog ortaka jednog, s tim ortakom sam neku fizikaliju radio, nadmen lik žestoko, tipični gari autohtoni. dok sam živeo u starom kraju, jedno 5-6 puta naduvani se vozio gradskim sa mnom, deluje momak najnormalnije, u suštini kao da mu je dosta cele te priče
ali ono odvratno pljuvanje supe, kao nonsalantno jede supu sa kutlacom kao to i inace tako radi i ono razbijanje flase o glavu svom dobrome prijatelju su tako skecevi primereni pre nekome ko ima 12 godina nego ovoj skupini debila od 23-38god
Naši mimovi su urbaniji brate mnogo i formirani na osnovu iskustveno provjerenih činjenica ljutog života.
Jesu ovde, na tv-u nisam siguran kako bi to izgledalo
arijel nije programer, on je kopirajter (piše reklame valjda i tako to generalno, marketing)
Sto se mene tice to je isti kurac
jeste, možda i malo gore
S FUTUROM-U RAJ!
Najveci biser kopirajtinga ikada
Morali su da znaju da će im biti frka tokom prve emisije i da se preventivno uroljaju jer kad se uroljaš, boli te kurac da li transferišeš i onda sve ispadne bolje jbg. Tako sam ja radio na nekim javnim nastupima, al pred živom publikom ne na tvu lolo.
promoter za kirbi nije javni nastup jebiga :/
Jok to, nego predstavljanje i intervjue i neka sranja na onim festivalima zanatskog piva zbog filma. Preventivno sam se lešio pred izlazak na binu.
Posle nekog vremena te i treznog boli kurac. Standard priča, navika.
Poenta, nije lako izaći i kenjati deset, petnaest minuta, a ne sat i po, dva. Samo što ovi magarci nisu bili toga svesni.