Дневњак

1. aman, brate, pa znaju ljudi da se zezam :333

al upravo to, šta god da radiš, ne možeš da budeš dobar u tome, a da se nisi usrao od vežbanja, pa koje namazano, istrenirano i harizmatično mudo moraš da budeš da bi IMPROVIZOVAO DVA SATA ŽIVOG PROGRAMA

edit: eto napisao si i sam

2. Ma samo uz postepeno dizanje tona i ubrzavanje govoriti "miš uz pušku, miš niz pušku"

i za nastup spreman

3. želim svu sreću ekipi kočenja, da mnogo vežbaju, da mnogo pišu i da na kraju snime jedan lepo upakovan, a prost TV program

4. pa znam da znaju, samo konstatujem brt zbog toga što znam da nije lako improvizovati odgovor na temu o kojoj dosta znaš, a ne dva sata programa.
    Loš pristup imaju tome jbg, i tu ih jebe arogancija i nadmenost. Ništa drugo. A bilo bi fino da postoji makar prosečan takav program.

5. sjećate li se Malnara i Raosa koji gledaoce, koji je javljaju putem telefona, nazivma glupim idiotima, nakon čega se njih stotinu javija kako bi opravdali da je to poimanje pogrešno hahaha to je za mene parada ponosa (nevezano za dnevnjak)

6. Tripovali su da su legende tipa zorana radmilovica da ce im padati na pamet o cemu da lupetaju dva sata. I zoran radmilovic je u radovanu trecem(onoj poznatoj verziji) imao nekih tisina neprijatnih al je imao srece da nije bio okruzen idiotima pa ulete i nameste mu se za skec. I on je isto imao neki scenario kao i oni neke teze spremne al on je bog a oni su kerov kurac. Uletelo mu bilo par prvih skeceva a smeh se na smeh lako kalemi, oni su ga izduvali odma posle kurac da nasmejes nekoga

7. pa koje namazano, istrenirano i harizmatično mudo moraš da budeš da bi IMPROVIZOVAO DVA SATA ŽIVOG PROGRAMA

https://www.youtube.com/watch?v=GYGOsYVVeWQ
    нисам нашао линк за целу емисију

8. a koliko dejan ima petnaestominutnih introa iza sebe...ne može ovo preko noći

meni prvo bilo žao što ih najedaju smećem, reko, pa dobro, probali, neiskusni, promašili koncept, šta da se radi, ni prvi, ni poslednji sranje program na teveu, al kad sam čuo http://i.imgur.com/YOgqDIG.png 'nadam se da si ostavio broj da ti jebemo mater kasnije' http://i.imgur.com/YOgqDIG.png i onaj segment kad đaniju kažu da su reklame, e za to su zaslužili da da ih polože u onu deponiju gowana u krnjači

9. Ali najjaci su likovi koji se primaju i shvataju ozbiljno ovo, pa se ukljucuju, analiziraju. Ja od kada sam video prvi put emisiju sam skontao da je Andjus lud za medalju i zajebant, po stranu sto fenomenalno poznaje istoriju sporta. Samo sto je sada dao gas do daske. Monthy Python i Top Lista Nadrealista su kurac za ovo.

agahah

10. haha koga ce ovi da biju? Jebeni Ariel ne zna ni da hoda a ne da udari nekoga.

11. i onaj segment kad đaniju kažu da su reklame, e za to su zaslužili da da ih polože u onu deponiju gowana u krnjači

Au ovo sam tek danas video, ne pa prosli su odlicno, neko bi im zube izbio za to

Djani izvukao emisiju u smislu da ne bude 2h neprijatne tisine i citanja skripte mogu da mu zahvale slobodno cuo sam da je Mitrovic spremio hladnjacu jos pre prvih reklama

12. Brt ok i prozivke i da je seljak i nepismen i sund i kic i sve je to za ljude al da mu nameste da ga zena ostavi ono jebem vam bre mamicu ljigavu u usta eto dnevnjaci ako citate mogu ja da vam ostavim podatke da mi jebete mater sline usirene

13. Trebao je djani da kaze vidi ovako slinavko mozes da biras da li da te prebijem ko vola ovako u lajvu ili zelis da se ugase kamere da ti majka ne gleda nego i oni podmukli govnari doveli debelog dobricu pijanog i nasibanog samo se dere ooo familijo

14. pa slomio bi te onaj debeli ko picku pseto

15. Ja se smejem samo na Đanijeve odvale. Vidi se da je čovek dobričina, jbg.
    Moglo je da bude dobro zezanje da nisu retosi i da su sa malo poštovanja tretirali čoveka.

16. Kosovac zauzeto
    Trebao je djani da kaze vidi ovako slinavko mozes da biras da li da te prebijem ko vola ovako u lajvu ili zelis da se ugase kamere da ti majka ne gleda nego i oni podmukli govnari doveli debelog dobricu pijanog i nasibanog samo se dere ooo familijo

E zato Marinko dolazi u iduću epizodu.

17. Ali kako je ispizdeo par puta na debelog onog hahah a lik je transfer 2.0 u odnosu na ove ostale.

E jel ste izvaili scenu kad crnogorac kao zove majku, kako jeziva tisina preovladava povremeno, nije mi bilo svejedno

Vrv je zvao Mitrovica koji im je dao neka upustva sta da rade da prezive dzelata na kraju emisije

18. a moze i debeli da se napusi kurca u kompletu sa ostalima

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.