Дневњак

1. kolko oni od pinka mogu da uzmu uopšte, kontam da nisu krupne pare?

2. Kako ovo stevan do sad nije napisao

Šta si očekivao? Stevan je Ariel za ljude kojima su se jaja spustila u skrotum.

3. Kad smo vec kod toga jeba vam majku svima sto se gadite na andriju milosevica i ostale jedino ovi sto od uvek bas licno i ,,organski,, ga jednostavno nepodnose, iritira ih, a kao drugo andrija i andjelka je vrpo vrlo korektna serija, ja se na mnogo toga nisam smejao i cutim dok mi sestra to gleda na yt imaju sve epizode po par minuta pa ide auto pustanje i ona to gleda pola sata jer sve su minte fore odavno provaljene jednostavno a ponekad i usiljeno realizovane ali ima i dosta toga sto mi je cak i bilo smesno i generalno u globalu serija je odlicna. Jedni lik iz te cetvorke koji je stvarno retqrd je maca, najgore kad tako lik ima nerealno samopouzdanje a nerealno lose fore i pamet mada i njemu mozete da se sagnete licno znam da jebe kao manijak, i to sve mladje 20+ od njega fazon

4. slažem se za sve ovo što si rekao sem da znam lično da maca jebe kao manijak

5. КАКО ЛЕПО ПЉУЈЕТЕ ЈА ВАС ОБОЖАВАМ. ФАЛА КОЧЕЊУ ШТО ЈЕ ОМОГУЋИЛО ДА САЈТ ЖИВНЕ И ДА ОПЕТ ВИДИМ БУРЗУМА НА ФОРУМУ. ПОЗДРАВ ДАВНО ПАЛИ БРАТЕ. НИКАД ТИ НИСАМ РЕКАО, АЛИ БРОЈ ОНЕ КУРВЕ ШТО СИ МИ ДАО, СЕЋАШ СЕ? НИСАМ НИКАД ИШАО ДА ЈЕБЕМ. ЧИСТО ДА СЕ ЗАБЕЛЕЖИ. ТРАЖИЛА 7 СОМА ХАХАХА, МРРРРРШ. И ПОЗДРАВЉАМ ОВИМ ПУТЕМ ПОНОВО И БАЧА И ТАНДРЧКА. ЈА ПРЕЉЕПШИЈИ ИЗРАЗ ОД БЛАМАНТНО НИСАМ ЧУО. И СЕМЕЊЕЊЕ КРАВА ЈЕ ИСТО БИЛО КУЛ. КОЛКО СМО МИ ОВДЕ ДУХОВИТИЈИ ОД ОНЕ ЖАЛОСТИ ОД ПРЕКСИНОЋ, ЖАЛИ БОЖЕ ОВОГ КАПСА КОЈИ АРЧИМ. ПОЗДРАВ И ГВОЗДЕНОМЕ. ЉЕПО ТЕ ЈЕ ВИДЕТИ И ОВДЕ ВАН ФЕЈЗБУК СТРАНИЦА НА КОЈИМА ДОМИНИРАШ. ЕМОЦИЈУ СТЕ МИ ПОДСТАКЛИ ПИЧКЕ ХЕЈТЕРСКЕ, КАКО ВАС ВОЛИ ДАНК :*

6. slažem se za sve ovo što si rekao sem da znam lično da maca jebe kao manijak

Ne možeš sa tim da se složiš ili ne složiš jer nije ni impilicirao da TI to znaš...

Stvarno se nekad praviš previše pametan... smh http://i.imgur.com/wukKUdI.gif

7. Kao trece niko od tih likova nepokazuje da je nesto prenerealno zqdovoljan svojim humorom kao sad andrija misli ua sebe da je najveci vicoman na svetu mada ovo mozda i misli malo i tu priznajem da sam pogresio ako sam pogresio i ima osnova za hejtovanje ali decko jednostqvno baca svoje fore kao svi gradjani ostali civilni zasto je sad neki komsija smesan a andrija nije, on ako je na tv mora da ima bogovske fore da bi zadovoljio apetite bogova humora sa vukajlije, realno 99% ljudi su mekane glave i papucari ne znam sta vi ocekujete sprdnju sad neku kao u krimi filmovima totalna zajebanicja kurcenje do daske, smek i stil mislim jebiga ja verujem da bi bohor pseto ne znam sad,tri puta bolje izveli emisju od njih i to sve jer imaju normalan stav i ponasanje i nebi morali da siluju da bi neko obratio paznju ali nisu njih dvojica bogovi neki pa da sad imaju prava da pisaju po svemu jer bi oni to deset puta bolje uradili ili pametni ne bi sebi uopste dozvoluli da ucesrvuju u necemu sto nije za njih

8. tebra bukvalno misle da su bogovi humora i to stalno potenciraju ne znam jel jebeš il si ozbiljan

9. Gvozdene jel ti to odgovaras srbendi?

10. haha što jel to ne treba, ne znam jbg nisam redovan :)

11. Deveti ešalon ozbiljnog humora

12. Ma jok samo vi cavrljajte nego vidim pitas ga dal je ozbiljan pa mi nije jasno dal ti se tolko pljuju ove glave ili stvarno ne znas ko je srbenda

13. gvozden je pisao sinoc mislim, znaci djani se zajapurio krenuo u neku spiku o Tajlandu trandzama ovo ono i ovaj A STA MISLIS O MARATONCIMA au brate pa tu se vec ne radi o humoru, ozbiljnija prica je u pitanju, ok odgledao sam sve brisem i formatiram hard

14. ps gotivio sam ih u dnevnjaku a ovde su pokazali kakvi su , jedino

Brt ja ih nisam ni tada gotovio tj nisam ni gledao to sranje al ovo kocenje je bas bilo potop. Cak sam iznosio ovde i neke stvari zbog kojih bi se mozda naslo malo razumevanja za njih ali posle one "fore" sa reklamama mogu da se udave u govnima sto se mene tice

15. nema boljih skečeva od Enkoridža do Vladivostoka

16. haha što jel to ne treba, ne znam jbg nisam redovan :)

• Jadan avatar ✓
    • All caps nadimak ✓
    • Ošišana latinica ✓
    • Kreće se van okvira čekaonice bez dozvole nadležnih organa ✓
    • "Registracija pre 2 godine" ✓

Pa ono...

17. ko beše srbenda, panćera?

18. Sta si ti sad rekao ovde http://vukajlija.com/forum/teme/68109-dnevnjak?strana=67#post_3712532
    Nema veze ako je na moj racun uvreda neka vredjanje ponovi slobodno

19. Pazlfox popusis mi kurac i ti i tvoja analiza

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.