Ostaje mi misterija onog jezivog poziva, dal kao da pitaju Zeljka sta i kako dalje ili je trebao bradonja nesto duhovito da kaze pa se izbedacio, brat bratu 3,4 min horora koji se povremeno preseca Djanijevim pevanjem
Ova noc ova noc ima cudnu moooc unistio ih je (ne)svesno
ово је рекао зато што није имао шансе ако крене да ми контрира и пориче да су говно јер бих га дубље закопао пред толиким бројем људи, после кад сам опсовао показали су сви да их је јако погодило а пар секунди раније климали главом и говорили ово је прави гледалац свака част дођи да ти издркамо
ПА НА КРАЈУ КРАЈЕВА ЈЕДИНО ВРЕДНО СМЕХА У ДВА САТА ПРОГРАМА БИЛА СУ ВАША УКЉУЧЕЊА. БЛАМАНТНО, СЕМЕЊЕЊЕ КРАВА И ЛЕГЕНДАРНО НЕ ДАТЕ МИ ДА ДОЂЕМ ДО РЕЧИ, ПИЧКА МУ МАТЕРИНА. И ЧАЈ БЕЗ ЛИМУНА ЈЕ БИО СМЕШАН... БЕЗ ПОЛЕМИКЕ.
Idi pezose k vragu hahahah
ХАХАХАХАХАХА ПЕЗОС ЈЕБЕ!
"започните рат са бугарском" је шифра за "гаси ово а у пичку материну постаје неподношљиво"
тј. ћићо је пре тога сигнализирао са "ја се плашим да се не зарати"
marko što si vređo đanija jbt.
zamislite kakav ukus govneta ce imati sve sto pojedu i popiju od dobijenog honorara za ovo sranje
jesi čuo kako te vređo. ma pusti. šta pusti bre!
Ostaje mi misterija onog jezivog poziva, dal kao da pitaju Zeljka sta i kako dalje ili je trebao bradonja nesto duhovito da kaze pa se izbedacio, brat bratu 3,4 min horora koji se povremeno preseca Djanijevim pevanjem
Ova noc ova noc ima cudnu moooc unistio ih je (ne)svesno
Hahahahah pez brt
inače, evo vam i MTG verzija sa flavor textom
http://i.imgur.com/UWCc6TU.png
БЛАМАНТНО
Л
А
М
А
Н
Т
Н
О
ово је рекао зато што није имао шансе ако крене да ми контрира и пориче да су говно јер бих га дубље закопао пред толиким бројем људи, после кад сам опсовао показали су сви да их је јако погодило а пар секунди раније климали главом и говорили ово је прави гледалац свака част дођи да ти издркамо
gde je to uključenje u klipu, koji minut?
GLUPANE :ddddd
али јебаћу му нану због онога кад је реко да вређам ђанија и покушао да га натера на њихову страну иако знају да се слаже са оним што сам реко
ПА НА КРАЈУ КРАЈЕВА ЈЕДИНО ВРЕДНО СМЕХА У ДВА САТА ПРОГРАМА БИЛА СУ ВАША УКЉУЧЕЊА. БЛАМАНТНО, СЕМЕЊЕЊЕ КРАВА И ЛЕГЕНДАРНО НЕ ДАТЕ МИ ДА ДОЂЕМ ДО РЕЧИ, ПИЧКА МУ МАТЕРИНА. И ЧАЈ БЕЗ ЛИМУНА ЈЕ БИО СМЕШАН... БЕЗ ПОЛЕМИКЕ.
Neđe oko 01:11:00
Da, ono je i mene mnogo iznerviralo... ali ono je baš onaj potez prejadni kad si totalno expose-ovan i koprcaš se kao prevrnuti neki tvrdokrilac.
Marko šta si rekao nisam pratio
suvise je namazan crnogorac da bi propusto priliku da okrene pricu kako si prozivao Djanija, to pokazuje koliko su ooocaaajni
да су толико лоши да нису ни за пинк
пре тога их испланирано омекшао тако што сам их похвалио, после аплауза им ркно курац