Дневњак

1. Ja i dalje ne kontam da dobiješ emisiju od 2 sata na pinku gde su cene nezdrave

http://www.waltermedia.rs/space/tv/pink.pdf - aj kontam da je ovo samo za reklame, ali svejedno 20 000 dinara za 1 sekund.

i da to ne da ne iskoristiš, nego bez bilo kakvog plana sediš i blamiraš se. Tj. plan im je bio da seru po ovom liku, iako ga kao ne znam kako gotive i prodavali su majice sa njegovim likom bez njegovog znanja. Ladno je za to prvo mogao da ih tuži.

2. Druga epizoda je preko potrebna...

3. 45:00

kakvo uključenje sve ti jebem, ovaj lik je vezan za radijator od šeste godine života rekao bih

miloše, jesi jeo nešto, burazeru moj, ljubi te brat tvoj hahaha

4. a ko je njima platio to?

5. miki je lud, života mi moga, doneo ovaj cenovnik ko da je televizija restoran

pa da, dva sata programa = 120 minuta = 7200 sekundi, pa to puta 20.000 dinara po sekundi, to je 144 miliona dinara, ili oko 1.17 miliona evra

i to je 1.17 miliona evra bez scenografije i da časte đanija nešto

6. Pa nije 20k za njihovu emisiju i termin.

Kod njih je od 12 do 1 posle ponoci 4 hiljade sekunda, a od 1 do 2 je samo hiljadu dinara.

Sto znaci da posle 1 mozemo da zakupimo 10 sekundi za 10k dinara i reklamiramo kornelija recimo.

7. a cekaj, to je neko platio njima ili u teoriji to bi toliko kostalo ili sta?

8. ma ja se sprdam jer miki misli da su oni platili da bi imali termin na pinku

a ne zato što ih je pink doveo da bi pink imao veću gledanost

9. Pink je dobar par miliona evra mesecno od reklama. Al dosta i trose za studija itd. Na primer ono izvedi me emisija ona studio je preogroman.

10. Ne bre, nisam mislio da su oni platili. Ne znam koliko košta minut ili sekund programa, samo kažem da ako sekund reklame košta 20k dinara, ko zna program koliko košta. Nego kažem, dobili su 2 sata programa, dobili su ugovor i onda useru time jer su idioti i izgleda kao da ništa nisu pripremili.

Ne znam, onih 5-6 epizoda što sam video dnevnjaka mi ne deluje da su spontano iz prve uradili, da bi mogli ne znam kakv emisiju uživo da vode.

11. verovatno zato im vlada daje bespovratne milionske kredite, da još poboljšaju kvalitet programa

12. Šta sam lupio koji kurac? Guglaj koje su cene reklama ili programa na pinku. Samo kažem, da su dobili 2 sata programa na verovatno najskupljoj emisiji, plus su keša dobili i da su to usrali. Znači ne da su platili, nego su jebeno dobili da 2 sata seru po tv-u.

13. Miki, brate, ovo je kao da kažeš da automehaničara skupo izađu ruke da sebi popravi auto

14. Pa ideja je bila dobra, "dnevnjak - gledan je, kočenje - biće gledano". Doveli su ih da bi dizali gledanost i na osnovu te gledanosti digli cenu za reklame. Nije niko njima učinio uslugu što su dobri momci, nego su dovedeni kao alat za pravljenje para pink televiziji.

15. Радјард Куплунг
    Miki, brate, ovo je kao da kažeš da automehaničara skupo izađu ruke da sebi popravi auto

Da ali to bi bilo da je Mitrović sedeo i 2 sata pričao. Ovako, dao je 2 sata termina + ugovor i keš ovima da kenjaju 2 sata. Ne znam koju su gledanost postigli...

16. Zasto mislis da nisu imali veliku gledanost? Njima je nebitno sta se prikazuje dokle god donosi pare, dobro to znamo svi al da napomenem. Zato mislim da su se sto se tice toga "isplatili". Ako sam dobro video imaju 200 000 suba na tjubu i lajkova i tih sranja, plus koliko je ljudi ovako sa strane htelo sa vidi taj pompezno najavljivani show znaci show brt i ovako ovi sto gledaju pink po defoltu.

I da snime sl epizodu imace ogromnu gledanost ako nista sto ljudi vole da gledaju druge kako se blamiraju xd

17. Došao Mitrović i bio u gasu "vi ste popularni po tim internet sranjima, evo vam prilike, sada dobijete kikiriki i džeparac, a ako sve bude kul, dogovorićemo se oko zarade". Pink je od starta boleo kurac za njih, jurili su sopstvenu gledanost i sopstvenu zaradu i to je to. Ne lupajte jebene gluposti, TV im je urucila dva sata u neatraktivnom terminu u kom svakako nemaju neku gledanost, nadajući se da ce je podici. Verovatno i jesu podigli na ta dva sata, ali su ukapirali da ce emisija zbog ovih degena ukoliko se ustali imati kurac gledanost i to je to.