Дневњак

1. Hahaha čaj bez limuna jebeni hahaha

2. kako bih udario pesnicom stevicu leteo bi metar

3. Provali kolko muslimanski komentari

4. Izmedju ostalog. Ko fejsbuk neke Sanele iz Kaknja.

5. Cenim da su gastosi iz Dizeldorfa u pitanju. EU građani.

6. Ne znam dal si svestan da to sto.je tolkim mudzosima smesno znaci da je glupo do jaja?

7. Gledaj ono doso babo iz njemacke ako ne

8. Meni više zapalo za oko to koliko Djani nije svestan da je ispao kul jer nije bio svestan težine situacije. Njemu bilo lepo, iako mu je postalo smor pri kraju, ali pomogao mladima da se probiju, učinio dobro delo...

9. ali pomogao mladima da se probiju, učinio dobro delo...

Ovo je uz ono ljigavo vađenje da Bač šatro proziva Đanija glavni razlog što ih hejtujem ovako.

Čoek je došao tu, totalno im održao emisiju u životu, maksimalno ih ispoštovao i sa njima blejao kao da su ortaci 100 godina iako su momci skroz kao posrani bili, a oni ga zvali tu tripujući da će ga maksimalno izvrtiti i pokazati svima kako je đani zapravo otjelotvorenje najretardiranijih meme-ova sa "Prosječnog Srbende"... a kapiram da je svakome ko išta zna o Đaniju od starta trebalo biti jasno da će se on baš tako domaćinski postaviti i ispoštovati ih.

Aj što im je zbog toga emisija ispala totalni krš, nego što su kapiram i oni sad skroz sjebani zbog toga, a nekako ne vjerujem da tipovi kao oni mogu preći preko "ponosa" i napraviti neki zaokret u svom tretiranju prostodušnih ljudi koji nijesu završili postdiplomske studije na nekom skroz nebitnom fakultetu čija ti diploma garantuje blejanje na birou ili rad u tetkovoj taksi firmi... kapiram da će sljedećeg gosta probati još gore da tretiraju, i pritom ne mislim ljuće... nego prosto samo jadnije, a to će im se samo obiti o glavu jbg.

Poetska pravda if ever I've seen one.

10. pa nema vise epizoda, otkazali su ih, u najavi programa za ponedeljak stoji neki drugi nocni program

11. pa možda jer nije dobro unijeto? Nekad tako kod mene zna da stoji "Dokumentarni film: Sjemenjenje junica - Kada i kako?" a zapravo piče highlighti kastriranja veprova

EDIT: Mislim ne bukvalno to... ali kapiraš poentu

12. Sad bi bila fora da Pink provali da su toliki treš da bi ustvari bili hit i natera ih da ispoštuju celu sezonu da odrade, pod pretnjom kazne za prevremeni raskid ugovora.
    Reci da ne bi bila rekordna gledanost druge epizode.

13. jebo te toliko sam besposlen i izmoren trenutno da mi je ova vijest baš teško pala... ponadao sam se da ćemo moći ođe lajv da ih hejtujemo u poneđeljak veče...

Je l sigurno da je otkazano? Stvarno sranje ako jeste...

14. Gledao sam onaj snimak kada Marko zove i djani onako uradjen provalio da je fijasko i jos ih bodri kao biće to kako treba Itd a cico je napravio takvu facu da mi ga je iskreno bilo zao (jbg, kakvi god da su ipak su se ponadali da je to to i da ce da pokidaju i naprave revoluciju) i ako nisu zaslužili zbog tog nadmenog stava. A tih par minuta sto sam gledao sam iskreno osetio i sažaljenje i mučninu.

15. Pazl ja bih licno voleo da vidim na tjubu neki tvoj mix na tu temu, sa isecima iz klipova, cisto da ostane na tjubu da ne predamo zaboravu ovo blago sto je upload Agilni, vidis da ovi pederi nece nista da okace

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.