Дневњак

1. Morate znati ko su vasi omiljeni heroji

2. Ja mislio to isti lik... a ko je ovaj?

3. ови су сви глумци из дневњака у кочењу, додуше ћићо и надувани лик су писали понешто на тарзанији

4. Mislim da on i crnogorac uopste i nisu pisali nego su upali ovako kao ortaci i naravno djetic uzeo komandnu palicu a ovaj se smeska i sluzi da u odsudnom trenutku kada je Djani usao u pricu pita "a sta si trenirao" ili "Kada si snimio prvi album"

5. ako te zanima celavi, idi na YT i kucaj "neglizhe duo"

6. A znači u dnevnjaku ima i likova koji nisu iz tarzanije, nego samo u dnevnjaku?

7. LOOOOOOOOL HAHAHAHAHAHAHAHA

8. solidan skeč čevua, priznati se mora

9. ови су сви глумци из дневњака у кочењу, додуше ћићо и надувани лик су писали понешто на тарзанији

Šta je pisao Ćićo? "Top 10 pjesaama uz koje looomiš čaše u kaafaani?"

Inače u onoj reklami što je pičila na pinku i što ima na portalu tamo pink.rs okačena kaže nešto na foru "odabrana ekipa u drugoj emisiji" kapiram da su isjekli neke članove. U reklami su bili "crnogorac" i ovaj - http://i.imgur.com/YOgqDIG.png

Tako da je moguće da će sjutra biti u nekom skraćenom sastavu što je bolje za njih svakako... a da li će biti bolje za nas viđećemo... u svakom slučaju ako ih bude manje lakše će moći bač da se čuje kad ih bude psovao preko fona haha.

10. Kulturna svirka, nema šta.

11. Ma smejem se na ovo neglize duo nasao sam na tjubu pakao paaakaaaao

12. 73% sam siguran da će crnogorac u najavi reći SEKS DROGA SEKULIĆ GOGA

13. Bio sam sig da ce debelog mesara da najure posle onog napusavanja sa Djanijem

14. a šta je on rekao Đaniju ja nikako to da provalim... kad je to u emisiji uopšte vjrv mi je preltjelo preko glave od transfera haha

15. Као што нисам одгледао ниједну једину епизоду Андрије и Анђелке, нећу ни ово јер је покушај покушаја копирања, а и лоша асоцијација на "Повуци ручну".

16. Imas na tjubu isecke ali nema ono sto konkretno trazim video sam kad sam gledao onako u cugu, bilo je 100% kucaj djani poludio na debelog, e sad dal posle toga ide ne secam se, ko ce pamtiti 2h traje emisija prepuna blaga

17. Ne mož jovu legendu da porediš sovim debilima fendere jebemumater

18. nastavljaju samo crnogorac i ćelavi od one četvorice iz studija, oni izgleda imaju najmanje srama ili najviše želje za parama ili kombinacija ta dva. Ali ne znam jel nastavljaju blek hol i arijel da pišu iza scene, verovatno da.

ne znam dal ovo da šerujem na isusu, možda je sada već stvarno momenat da pustimo ovo da crkne. Ne znam, bogumu.

19. Nipošto ne davati da crkne Gvozd... Ovo je rudnik za mimove bukvalno

20. pa ne znam, sad bih već želeo da prosto ima što manje gledanosti i da umre u samoći

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.