Дневњак

1. Ne mož jovu legendu da porediš sovim debilima fendere jebemumater

Па и кажем да је то покушај покушаја имитирања Јове. И то веома лош.
    За ове је Пиле Телешоп Монти Пајтон.

2. Da sa ovakvom reklamom ce imati manje gledanost i to ce zavisiti od neke tamo stranice ili foruma, nema ko sad tek nije cuo za ovo govno, ne vredi zahuktalo se nema nazad to i oni kapiraju, mora neko da ispostuje ugovor a ova dvojica izgleda imaju najjaci zeludac

3. ma da, ova dvojica deluju kao da ni u ludili ne bi ispustili šansu da budu na teveu, makar prali čmarove životinjama

4. pa ne znam, sad bih već želeo da prosto ima što manje gledanosti i da umre u samoći

Neeeeeee nikako to ne dozvoliti hahaha. Izmusti dok se ne nakupimo top tier mimova i onda ili pustiti da ugine ili uništiti nekom mimetičkom bombom.

Da sa ovakvom reklamom ce imati manje gledanost i to ce zavisiti od neke tamo stranice ili foruma, nema ko sad tek nije cuo za ovo govno, ne vredi zahuktalo se nema nazad to i oni kapiraju, mora neko da ispostuje ugovor a ova dvojica izgleda imaju najjaci zeludac

Jedan od glavnih razloga što je ono bio onak transfer je što su većina bili u fazonu "meni je ovo ispod časti da sam na pinku ali evo da isprozivamo sve živo na najbjedniji mogući način"... mislim ono iznošenje cecine slike haha, pa đe to druže... To ne bi bilo smiješno sestri od mog ortaka koja tripuje da je najpametnija riba na svijetu jer tripuje da Megadeath >>> Metallica

5. Crnogorac je izuzetno sujetan i iskompleksiran egoista a celavko je jutjub zvijezda navikao na kamere, voli to to ga radi, logican sled dogadjaja

6. celavko je jutjub zvijezda navikao na kamere, logican sled dogadjaja

??

7. Haha blek hol stari kuler, baca mađije iz senke a pušta ove prženice da se blamiraju.

8. Che-Vu sine ili dokaži da nijesi Dnevnjački bot ili

http://i.imgur.com/ft4k4MG.png

9. Pazle ostavio ti je hladan krompir upute na prosloj strani citajte

10. 0677300400

ставите у први пост

11. Ko kaže da nisam bot?

12. marko šta ti je rekao hugo, jel nastavljaju arijel i blek da pišu, kontam da da, gde ova dva pajsera mogu bez njih, ne bi bilo ni ovih tragičnih pošalica

13. Koliko je sigurno da su samo ova dvojica ostala? Ili je to na osnovu reklame samo?

Blamantnije je kad su na gomili

14. Pazle ostavio ti je hladan krompir upute na prosloj strani citajte

Sad viđeh... bolje da nijesam kucao haha

15. ništa nije sto posto dok ne vidimo emisiju. čuo sam i ja da su se svi osim njih dvojice povukli ali ništa nije sto posto dok ih ne vidim

16. ŠTa god da se desilo znam da ja ovo gledati neću, dovoljno je bilo.

17. Blek je doktor Jojboli za njih.

18. nisam siguran da je blamantnije na gomili. Ova dvojica su bukvalno talog dnevnjaka koji je već talog. Znači ova dvojica su neke najrendom moguće glave, ćićo i miki mile su bogovi humora i šale za njih, ovo zaista ima potencijal da bude još još gore.

19. ЈОШ МАЊЕ ОД 24 САТА ЈОООООООООООООЈ, ПИШНУО САМ МАЛО ОД СРЕЋЕ! ГВОЗДЕНИ, САМО ТРПАЈ НА ИСУСА СВЕ ШТО МИСЛИШ ДА ТРЕБА, ЉУБИ ТЕ БРАТ.

20. ja ću verovatno pogledati još malo ovog sutra i stvarno dosta