Дневњак

1. Daj ti nisi realan ahhah zasluzuje lajk definitivno

2. гога је можда и најгори могући гост за ту емисију

3. treba možda na četu ili u pvtu razraditi neki plan uključivanja da bude u šteku 4-5 ideja da se ne razmišlja kad krenu, vec da u napred postoji materijal

4. ето људи овде пљују по дневњаку јер иду по сценарију а ти би сад да их људи јебу преко телефона исто тако припремљено

5. Ja sam se pripremio pomenucu retardiranog brata i jos ponesto

6. ако зовете лупајте било шта само да их изнервирате, ако вас усере да вас опсују и опет тако покажу слабост

7. mislim da niko nije na (ne)pripremljenost udarao, vec na to što su ispali nadmeni i što su bulaznili van svake pameti

8. izgleda da stevica nije vise u ekipi sa njima da li su ga oterali

9. наравно да јесте, милион пута је поменут тај дебилни сценарио што је писао ариел и што нимало нису били спонтани

10. Najjaci deo markovog poziva je kad objasnjava djaniju da mu je njegov burazer dao direkcije do najblize pumprle xD

11. треба ићи са форама звонко богдан прво јер неће знати шта их је снашло, ако се одма крене хаце забраниће позиве

12. па да, треба причати неку причу без поенте да их оставиш у збуну

као оно што сам прекопирао са звонка

13. meni je onaj što glumi narkomana nekako najmanje iritantan i deluje kao da se ništa tu ne pita, nego mu samo kažu e ti radiš to, ti si narkoman i on kao ok boss

14. ne ide mi u glavu da onaj narcisoidni cicjo nece vise svoju glavudzu da snima...
    sta bi dao da mogu da vidim njihovo raspravljanje posle svega ovoga i kako crnogorac i celavi damir objasnjavaju debelom bradonji gde je gresio...kao da je samo on gresio

de leba vam ko bude zvao samo neka kaze damiru da je cuo da zivi u kuci renoviranoj u emisiji ''u akciji s tamarom''

15. Mislim da ću da gledam a ne znam zašto. Valjda što prošli put nisam ostao ravnodušan i imao sam osećaj kao da sam ja lično u onom paklu od emisije. Gledam pišu ljudi, 'e a kao vi se ne bi zbunili'. Znajući sebe, ne bih se zbunio, bilo bi mi frka sigurno ali verovatno bih došao u sličnom stanju kao Đani i nešto mumlao i zaplitao jezikom i teturao se po studiju ko karavlaški međed.

16. NEĆE BITI ĆIĆOLINA!

17. Gledao sam jedan ili dva klipa kad su ranije išli live u nekim emisijama, i jedino je Frenki vukao da ne bude neprijatne smaračine, jer je improvizovao koliko toliko nebuloznim pričama. Kad su njega eliminisali, level spontanosti im je otišo u debeli minus

18. Naravoučenije: ne mogu jedan šarlatan kom je hajlajt života rečenica Neće ona niđe, i još par umišljenih glava da glume Zorana Radmilovića u lajv programu.

19. Vrtite istu pricu u krug

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.