Дневњак

1. Mislim da su ova dvojica verovatno jedini potpisali neku vrstu ugovora, ostali pacovi videli da brod tone i pobegli, a ova dvojica sada moraju da guraju sami da ne bi pukli $$$$

2. A jebiga sumnjam da ce crnogorstina da radi kolut unapred, verovatno ne ume, al svejedno ne bi. Onaj sa brkovima se bas proslavio, verovatno molio i puzao da i njega ubace, i odma posle 1 epizode najgore ikad povlaci se u svoje odaje da crkne

3. moja prognoza je da ovo neće biti toliko nakrcano otvorenim blamčuga momentima ali da će biti nešto najdossadnije u istoriji

4. Blamantnije je kad su na gomili

Da je neka druga ekipa složio bih se... ali oni vrlo lako mogu ući u onu neprijatnu tišinu a kad nema debelog da se krevelji i ostalih da urlaju da ne može Bač doći do riječi prilikom javljanja na fon, to može biti baš Kočenje S01E01 spoiler

5. A čekaj, ja nisam odavle, gde je Frenki u celoj ovoj priči, pogubio sam ga...

6. Kakva je to stranica gde pohranjujete ovo blago, dajte link

7. JEDVA CEKAM KVIZ

PIJETO JE SAD NA POZICIJI PLAVOG TAKMICARA

8. Frenki vrv odustao kada je video kakav zulum nad svojim sopstvenim dostojanstvom nameravaju da ucine zbog €

9. mislim da će ovo izgledati uglavnom ovako, mnogo će da pripaze šta rade na osnovu prošle emisije, izbaciće jedenja supe petlove i ostalo što zbog iskustva što da im goga ne bi poslala mafijaše da ih udaraju kundacima, ostaće ipak neki glupi skečevi jer jbg ne znaju oni šta drugo i to će otprilike da izgleda ovako

pa dobro gordana kako ste došli na ideju da snimite pesmu gaćice

pa ja sedela sa tim i tim i eto došlo

ok...sledeće pitanje gordana koliko para ste zaradili najviše negde

hehe ne mogu to da kažem

Ok, sada prelazimo na takmičenje pogodi ko je i onda slike goge sekulić i goge sekulić

10. Če vu je dupli sa tarzanije. MRŠ U ŠIŠATOVAC

Ja sam vam rekao ovo jos juce-prekjuce al niko mi ne veruje iz nekog razloga

11. Dajte link za stranicu polako nemoj da zatrpavate che vu brate suvise si mi nesto neinformisan sumljiv si mi druskane

12. nije bre čevu dupli jeste normalni

13. mislim da će ovo izgledati uglavnom ovako, mnogo će da pripaze šta rade na osnovu prošle emisije, izbaciće jedenja supe petlove i ostalo što zbog iskustva što da im goga ne bi poslala mafijaše da ih udaraju kundacima, ostaće ipak neki glupi skečevi jer jbg ne znaju oni šta drugo i to će otprilike da izgleda ovako

pa dobro gordana kako ste došli na ideju da snimite pesmu gaćice

pa ja sedela sa tim i tim i eto došlo

ok...sledeće pitanje gordana koliko para ste zaradili najviše negde

hehe ne mogu to da kažem

Ok, sada prelazimo na takmičenje pogodi ko je i onda slike goge sekulić i goge sekulić

Hahahha

14. Haha pa jesam neiformisan jebi ga

15. Evo ga i drugi sa Tarzanije da ga brani :D

16. Pa znaju se slepci

17. Ajde tarzani napustite temu

18. Nije dupli nego zatrpava postove pitanjima a niko link za isusa da sheruje xd

19. Mene jesu pitali da pišem tamo, pa nisam mogao, hteo ni smeo. Ispade još dobro.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.