Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. тео шутирао лоше данас то је добар знак за полуфинале

    и богдан да се пробуди, мора да реши једну.

  2. Ja rekoh, red je da Bogdan ili Kalina (koji je to već uradio) daju tri trojke, ili obojica po dve. Ne ide da Stefi bolje šutira od Bogdana, uz svo dužno poštovanje Markoviću. :D

  3. Mislim da nije kod njega toliko stvar neznanja u napadu koliko preplašenosti, što reče neko ovde. Lopta krene da mu ispada, onda se uspaniči i posle više ne sme ni da je uzme. Sa ovakvim našim timom, on ne mora nikad da igra jedan na jedan u napadu, nego samo da čeka asistencije Tea i ostalih, ali on se i tad pogubi. Ali za odbranu i skok je stvarno car.

  4. брате ми ако победимо литванију па победимо француску у финалу ми ћемо онда победити сваку ваљану репрезентацију која је учествовала

    кроати и грци су нижа раса

  5. I španci su niža rasa, ali umeju košarke, nažalost.

    Inače, kad već puštamo mašti na volju, u finalu bi nam više legla Španija nego Francuska, prvo igrački, a drugo ipak će svi Francuzi(to jest Tunižani, Marokanci i ostali Sengalci) navijati za nas, a ne za cigane.

    Nego da prvo jebemo Litvu i Sabonisa.

    Sa ovakvim našim timom, on ne mora nikad da igra jedan na jedan u napadu, nego samo da čeka asistencije Tea i ostalih, ali on se i tad pogubi. Ali za odbranu i skok je stvarno car.

    Šteta što vrlo loše vrti P&R, tj otvara posle pika, inače bi imao 10 poena po utakmici.

  6. Šut za dva na prvenstvu:
    1. Srbija 66.3%
    .
    .
    .
    20. Litvanija 45.8%

    Doduše, igrali su danas sa Italijanima, verovatno su dogurali do 19. mesta. Ali mi stalno pričamo o odbrani, a i u napadu smo u većini stvari najbolji - imamo i najviše asistencija po meču i najmanje izgubljenih lopti.

  7. мислио сам кошаркашка нижа раса

    знам то брате ал глупо да не одеремо и домаћинову буљу у финалу кад већ нисмо кроате зар не?

  8. Šteta što vrlo loše vrti P&R, tj otvara posle pika, inače bi imao 10 poena po utakmici.

    зато брани пик нереално добро, искакања су му врхунска

  9. Tačno, i za jedan i za drugi post. lolo

  10. Po meni bolje Španci, kod Francuza može da iskoči neki Batum da da 8 trojki u pičku materinu, em ne bih da igramo protiv domaćina u finalu, mada Nedović bi radije Francuze, navikao da pegla Parkera, jbg.

  11. хвала колега

  12. Ma da, sve u napadu mu je dosta tanko. Zato mene malo plaši kad počinju i on i Marković, malo otežava napad kad imaš dva malo ograničenija igrača, uz dužno poštovanje Markoviću. Ali njega ne bih nikad menjao, da čovek samo ume da ubode trojku kad je sam ko duh, bio bi nam najbolji igrač u svakoj utakmici.

  13. Да се присјетимо мало. Очекујем Калину за овакву луцидност преко Валанчијунаса.

    https://youtu.be/X12w-0Z7A8A

  14. ја се плашим гасола нек иде у курац

    французима само пустимо стефија на де колоа и ћао гобер ће добити по пички да се не курчи пуно а паркер је дебилчина и испуцава се јебем ли му маму упропасти ми фантази

  15. Ma Francuze hoću u finalu, jebeš to zlato kad nisi pobedio drugu najbolju ekipu na prvenstvu. Koja je još uz to i domaćin. I koja ima sedamnaest NBA igrača. I selektora sa košarkaškim znanjem Petra Dende :)

  16. Ovaj produžetak večeras, makar prva tri minuta, najgora je košarka koju sam video u životu.

  17. Гдје су сад они пљувачи Марковића што су псовали Салета кад је избацио спискове?

  18. стефија може да пљује само будала. јел неко видео неку његову изгубљену лопту ово еп?

  19. Приказала камера Стефија и Теа како причају на клупи. Капитен и замјеник капитена. Прељепа слика.

  20. Гдје су сад они пљувачи Марковића што су псовали Салета кад је избацио спискове?

    Ja ne razumem kako neko može da pljuje tog čoveka. Em najborbeniji, em večito čuva najbolje protivničke igrače (ako su na kecu ili dvojci, jbg, Gasole, imaš sreće). I kad ne postigne ni koš, korisniji je od većine na terenu. Da on na prošlom evropskom nije bio povređen, bili bismo mnogo bolje plasirani. Čini mi se da nije ni igrao protiv Španije kad smo pukli 30 razlike od njih.