Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Šteta za Bogdanovića, ne volim kad se Srbi povređuju, makar igrali i pod tuđom zastavom. A stariji Gasol pokazao da je klasa večna. Kapiram da ovaj meč Bradulja neće zaboraviti za života.

  2. A sutra Hrvati i Grci. Jedva čekam da ih Bili i Atetotopopotopokumpko unakaze. Ne gajim mržnju prema Hrvatima, ali opet mnogo lete i nadaju se da će skinuti dvadesetogodišnju kletvu iz Atine.

  3. 65-63 za Grke poyy

  4. Komentar na B92. Čuo sam za ovo "Asta la vista", ali je li stvarno krenuo da kaže "cigani"? Šarenčevi (ne)namerni gafovi su genijalni. Ali, moram zameriti što nema Nikole Lončara. Pored toga što radi kao komentator za NBA na španskoj televiziji, prošle godine je bio stvarno kulijana lik uz Šarenca. Hoćemo Lončara back!

    http://s27.postimg.org/iqe0n8hbn/Capture.png

  5. Spanulis u poslednjim sekundama daje kos za pobedu. Muk u dvorani.

  6. jeste reko asta la vista cig... bog

  7. To Iš. Ja pomislio da sam loše čuo

  8. Čitah danas, Ozbiljno isfrustriran tekst.
    http://www.index.hr/eb2015/clanak/prekretnice-hrvatske-kosarke-drzavni-vrh-odlucio-je-da-sidjemo-s-postolja/839715.aspx

    Kuhinja Bore Stankovića i sramotno suđenje američkog suca rasplakali diva Arvidasa

    Ipak, sve ono po čemu će se pamtiti ovo prvenstvo, odnosno po čemu će ono ostati duboko urezano u kolektivnu svijest ljudi s ovih prostora dogodilo se nakon završetka finalne utakmice u kojoj je nakon sramotne krađe američkog suca Georgea Tolivera (poslije se pričalo i pisalo da je amerikanca delegirao sam Bora Stanković, u to vrijeme alfa i omega FIBA-e) SRJ pobijedila Litvu s 96:90.

    Utakmicu karijere odigrao je Sale Đorđević koji je postigao 41 poen, a od toga devet trica iz 12 pokušaja. Međutim, malo bi vrijedila nestvarna partija sadašnjeg izbornika Srbije da ključne poteze na utakmici nije povlačio američki sudac. U sjećanju ostaje prizor gorostasa Sabonisa kako plače jer ne vjeruje što im se događa te Marčulionisa koji svoje suigrače poziva da napuste parket prije kraja utakmice.

  9. https://www.mozzartbet.com/en/betting/ticket-status?ticket=1221-6154035-1324

    е жабари не могу пик један да одбране. и оно на крају белинели како није бољу позицију за 3 нашао не разумем.

  10. Usrali smo se Špancima usta i naburili petom. Sledeću od njih gubimo kad se sretnemo, takav nam je mentalitet a oni su cigani.
    Nije trebao ni ove centre da vodi, nek rešavaju trojkama ova braća ko večeras pa dokle posluži. Bobi - Fali nam

  11. Gledam sa uzivanjem reprizu utakmice na RTS-u 2.

  12. razguzice nas nemci sutra...nowicki i co...jebace nas tacno

  13. почели смо раније него што сам мислио нека немци спреме буље за блицкриг

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.