Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Ma njemu je tehnika šuta i super kad vidiš kakva mu je tehnika vođenja lopte.

    Ali dobro, igrač zadatka, od njega nisam ni očekivao više.

  2. red je da reknem koju i o svojim sunarodnicima.

    Mislim da Djordjevic treba da ide jer je ubio samopouzdanje Kalinicu, a to je nesto sto nismo sebi smeli da dozvolimo.
    Takodje, Bogdan mora da leti iz reprezentacije jer sa onakvim ispucavanjem ne bi mogao ni u Radnickom da igra.
    Velika je steta sto je povreda omela naseg gorostasa da odigra za repku i bude najbolji u Evropi jer bi sa njim ovaj tim bio kompletan a ne da mu mesto uzima Milutinov koji je odigrao 3 minuta kumulativno. Takodje, Milosavljevica treba udaljiti, niti igra niti mase peskirima. Nek se ugleda na Simona, najbolji je na klupi, bodri, skace.. Milosavljevic izgleda kao da jedva ceka da pogresimo i izgubimo.

    Zbog svega toga, mislim da Djordjevicu treba uruciti otkaz posto ocigledno obraza nema da sam ode. Previse je ovo propusta na jednom sampionatu da ne bi snosio posledice.

    https://twitter.com/superguta/status/644979645037871105

    Takodje, sve pohvale predsedniku KSS, uspesi su njegovi, za neuspehe je kriv Djordjevic.

    https://twitter.com/superguta/status/645348619068047361

    Ostaje zal sto nismo malo bolje promovisali Kuzmica, Simonovica i Nedovica, greota je da onakvi igraci igraju za male pare.

  3. Nisam bio na sajtu koji mesec pa bih da pitam nešto: šta je sa gazimudom, što pokušava da bude sarkastičan a ispada degenerik par ekselans? On mi je bio gotivan nekad, pogubio se izgleda.
    U suštini me boli kurac, debilišite se i dalje, ja se vratio samo zbog fantazija, i idem čim se završi, neću da se mešam.

  4. Gazimudo je mnogo ogorčen

  5. Šta još kaže superguta?

  6. S većinom stvari se slažem, lepo izvrnuto ruglu. Pod uslovom da je Kalinić stvarno bio povređen.

    Za Bobija ne, doduše, gori od Kuzmića i Milutinova ne bi mogao biti. To je u najgorem slučaju, bolji bi mogao biti ihahaj. Na kraju krajeva, Sale je kompletnu igru bazirao oko Bobiše, tačnije dominantnog centra. Ne mogu trojke da zuje ako nema ko pod košem da hvata lopte i skuplja odbranu. I Đorđević je ispao glup što nije menjao taktiku odmah, ali eto, mlad je trener i još je podosta zelen.

    Ne treba ga otpuštati svakako odmah, još je mlad, može itekako da napreduje. Motivator je sjajan, samo se nadam da nije isputio malo igrače posle ovoga, sigurno da nisu baš svi zadovoljni svojom ulogom, posebno sad kad je rezultat izostao.

  7. Газимудо у борби против овог на 0:23
    https://www.youtube.com/watch?v=EChpZ3tTbC4

  8. Djordjevic mora biti najuren.
    Nije sebi smeo da dopusti da Bobi ostane kuci dok mu tamo neki Valancijunasi i Goberi decu prave u reketu.
    mad mora se iskritikovati sudijski kriterijum na Braduljici, ipak je to covek koji je pre 9 meseci igrao u Kini, tako da stvarno ne razumem cemu onakav kriterijum za tamo neke anonimuse iz Litvanije.

    O Francuskoj je suvisno pricati. Pickice koje stite sudije. Ubise nam Teodosica pri postavljanju blokova.

  9. i vise prostora mora dobiti Markovic. Mnogo je puta sam al mu nasi ne daju loptu.
    Vidi se zavist u Bjelicinim i Bogdanoviim ocima. Jedino mu Teo daje loptu

  10. Nerujan itib arom no!!!! OK?

  11. Moraš da proveriš šećer čoveče, ne valja biti toliko ogorčen u svakom momentu.

  12. Nije sebi smeo da dopusti da Bobi ostane kuci

    nije smeo sebi da dopusti da ne ponudi višemilionski ugovor Dvajtu Hauardu da zaigra za srpsku reprezentaciju

  13. Upravo tako, problem trazi resenje, a kuliranje cinjenice da mu najbolji centar na svetu ne moze da igra je amaterski i zbog toga ga treba otpustiti i ostaviti da bude trener jadnom Panatinaikosu u kome moze da bude trener samo zato sto dovodi srpske poluproizvode poput Pavlovica i Braduljice

  14. гази најбољи трол на вукајлији сиг

  15. Gledam i neveruem. Oči mu se smiju a brk ozbiljan.

  16. Istina je uvek bolela, a vi se po oprobanom receptu mucene Srbije okrecete humoru da bi lakse podneli, iako niste ni svesni da je crni humor pored humora i crn tj tuzan

  17. Добро је, брате.

  18. Gazimudo, ajde, puši kurac, leba ti.

    Na temi KKP lupaš gluposti, a ovde ne znam šta pokušavaš.

  19. Gazimudo - glupira se.

    Retko dosadna glavica.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.