Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Lečki mrave, gleda se prvo međusoban duel Holandija-Gruzija, pa tek onda koš razlika, a s obzirom na to da je Holandija savladala Gruziju, u slučaju poraza oba tima, Holandija će biti četvrta.

  2. Ali i Makedonija ima isti skor tako da se valjda gleda nji'ov krug.

  3. У праву је Мрав, ја опет не где бијем. Гледа се кош разлика, Јупитерац, зато што сви имају по једну победу у том евентуалном кругу.

  4. Denda voli da uživa u bravurama NBA asova.

  5. У праву је Мрав, ја опет не где бијем. Гледа се кош разлика, Јупитерац, зато што сви имају по једну победу у том евентуалном кругу.

    Meni ovde ništa nije jasno, u našoj grupi, generalno izmešu Italijana i nas se nije gledala koš razlika, a ovde se gleda?

    Možda jer je više timova sa istim skorom ili nešto drugo?

    Svakako, odoh da gledam Pancere protiv cigana.

  6. Stevane, plus na hrvate glatko, ja sam doduše igrao alternativne poene, ali bi trebalo da bude opuštena utakmica za publiku pre nego što odu u Francusku. I hezonja plus :)

  7. Ajde Dirče, karaj glupo ciganina.

  8. Pošto svi u tom krugu imaju po jednu pobedu, gleda se koš razlika u njihovim mečevima. Ne bi bilo pošteno da izbace Makedonce samo zato što su Makedonci.

    A ekipe u ovoj KLS grupi nisu čitave. Estonci gubili od Češke i Belgije 30 razlike, pa igrali egal sa Litvancima i sad šure Letonce. Izgleda tempirali formu za drugu rundu.

  9. Sa Litvanijom su odigrali egal jer je ovim Valančijunas bolestan, a on im čini 80% tima, ni sa njim ne igraju preterano dobro, a bez njega su na nivou MZTa.

  10. Mogli bi onda Litvanci da budu treći pa da idu na ustaše. Ovi kakvi su slepci, možda se i useru od njih.

  11. Sumnjam da će Njemci moći nešto više, prkratka im je rotacija, a i Dirk omatorio malo i van forme je. Pocrkaće do kraja.

  12. Gledajte sad kako kroati gube, da ne idu na nas...

  13. Hrvati i da dobiju i da izgube, drugi su. Kao i Grci.

  14. AMJMO ŠVABO JEBI ROME

  15. Ide Švabo!
    Ma drugi su Hrvati u grupi šta god da bude danas.

  16. Нек назове неко ове папке у Загреб и нек им каже да ово није ватерполо првенство Европе. Која је ово пеофесионална кошарка, 11 поена за 6 минута...

  17. Ja ne razumem što Španci ne idu svaki napad na Gasola. Ali dobro, ko ih jebe kad su glupi. I kad ga nemam na fantaziju :)

  18. Durant u kadru, dedna ne propoznaje. lolo

  19. https://www.youtube.com/watch?v=D2TZyu1-ez4
    ево један клип за дркање курца

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.