Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Prosto sam zbunjen da li je stvarno toliko lud ili sad pokriva svoje dupe kao što neko reče gore.

  2. TI SI PRVA ZVEZDA FURKANEEEEE

  3. Ovi Francuzi tripuju da su na Evroviziji s ovim zastavicama i laganim tonovima.

  4. KAKO VAM SE SVIĐA MOJ NOVI AVATAR?

  5. очаравајућ је

  6. od svih Srba najgori su Hrvati. Jedva cekam da se izvesni gospodin javi posle utakmice, da se izvini sto je bio majmun

  7. Јеби малог усташу.

  8. Možda je ovaj Denda samo najveći trol ikada. Kalnetis, San Emetrio, Steva Unson? Ma daj, ko bi normalan mogao da napravi takve greške. Još mu je pre ovog prvenstva palo na pamet "E, aj da ja nađem najnebitnijeg igrača koji igra u NBA i da prodajem priču kako skače kao Rodman, a igra ispod koša kao Dankan u najboljim danima, baš da vidim kako će ljudi da se prime."

  9. Ма Денда јесте незналица или трол, али Стеваунсон би и требало да се изговара.
    http://vukajlija.com/forum/teme/68126-evropsko-prvenstvo-u-kosarci-francuska-2015?strana=27#post_3305696

    !

  10. Ipak naši igrači igraju u velikim klubovima, pa mi imamo tri NBA igrača! Prema tome, to je jedna utakmica. Što ako Srbi ne pogode? Šta ako Teodosić sve uprska kako već zna? Treba i tog malog Bogdanovića zaustaviti, ne pustiti mu taj šut jer je vrlo opasan ako ga se pusti, i to je to. Ja mislim da će to Perasović sve dovesti u red, valjda je video, valjda je gledao čemu se tu radi. Mi nemamo čega da se plašimo, samo nam trebaju pravi Tomić i pravi Bogdanović. Ako oni budu na visini zadatka, ja se ne bojim nikoga", zaključio je Šarić.

    хахахахах најјачи део

  11. Ovi kroati su komedija ubise ih cesi ne rezultatom koliko igrom ovi svi soliraju

  12. Стеван
    Ма Денда јесте незналица или трол, али Стеваунсон би и требало да се изговара.
    http://vukajlija.com/forum/teme/68126-evropsko-prvenstvo-u-kosarci-francuska-2015?strana=27#post_3305696

    !

    E jbg :)
    Pa ako je uspeo da se pripremi dovoljno za Stevu Unsona, koliki je problem da proveri statistiku u NBA da nađe jebenog Furkana. Ili ga celo prvenstvo meša sa Enesom Kanterom, ne znam. Ili je samo opsednut njime, ono - u grupi na fejsu Furkan Aldemir su samo Feriha Aldemir (staramajka) i Petar Denda.

  13. Što više gledam Hezonju, to mi više ide na kurac nabeđeno malo govno, istripovao da je zvezda, i da moraju da ga poštuju svi - od sudija do redara, a tek počeo da igra basket jebem li mu seme.
    Ne znam da li bih više voleo da ih Česi sad nabiju kao što hoće ili da se provuku do naših.

  14. Mi imamo dva igrača, ali Česi izgleda imaju tri, to je već zajebanije.

  15. Hahah a vi se plašite hrvata raspalih. Najpičkastija sportska nacija.

  16. E jbg :)
    Pa ako je uspeo da se pripremi dovoljno za Stevu Unsona, koliki je problem da proveri statistiku u NBA da nađe jebenog Furkana.

    Због тога ми је још луђи. Мада, можда имају неког у РТС-у ко им достави списак како треба читати које име, а за познавање података о играчима и генерално разумевање кошарке рачунају на коментатора лол

  17. У читавој репрезентацији, једино им нешто вриједи Симон, мада је у завршници понекад примјетан нестанак муда и код њега.

  18. ahahahah kakve prevare od igrača

  19. Nemoj tako Šomi, naš ti ko je Pumprla.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.