Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Jedino sam mislio za ovog Šarića da je igrač neki i da mi deluje da ima nešto izmedju nogu što liči na muda i odigram debila plus poene, on na nuli i dalje, pa da.

  2. Jesu li skremblovali hrt ma d3?

  3. Jel realno da Satoranski bilo kom igraču Češke (sem Šilbu) daje da šutira iz trka. Ne znam ko je malopre šutnuo kad su imali kontru, al sam odma znao da maši. Polako rođače ni polaganje nisi usavršio.

    Inače, al polepi Šarić Veselog, ljolj.

  4. Hezonja, nabedjeni slinavac koji će za dve godine da se vrati u Cedevitu kao bivše nba pojačanje i kome će vrhunac karijere biti trojka za pobedu u drugoj ligi Kazahstana.

    Tomić hahaha, čovek za koga se priča da je jedan od najboljih centara Evrope. Jebeni Oguz Savaš je Dankan za njega lično.

  5. Kakav raspad ovi Hrvati, nevera.
    Ali dobra rampa Šarića, čuj mene Medžika Džonsona, Šarića nad Veselim.

  6. Hezonja je zver, i tek će biti zver. Druga stvar je što je izložen, što ga zovu Evropskim Džordanom, daju 23, i titraju mu, pa je postao prepotentan.

    A ovaj što igra za Kroate, ova 23, to nije Hezonja. Tako se zove, al ceo EP je to neki drugi.

  7. Biće kurčina. Ima odlične individualne predispozicije, ali košarka je timska igra, a on nema ni trunku kolektivnosti u sebi. Plus je usadio sebi u glavu da je Vins Karter.

  8. Jesu li skremblovali hrt ma d3?

    Sad jesu govna

  9. Hahaha, ala pišaju Česi po Kroasanima. Šansa 10% da se Hrvati mogu vratiti. Mada, Česi ušli skroz opušteno u meč, Hrvati se usrali do bola.

  10. Kako jesu, evo meni radi HRT2... mada ja gledam na kompu.

  11. Ili ga celo prvenstvo meša sa Enesom Kanterom, ne znam. Ili je samo opsednut njime, ono - u grupi na fejsu Furkan Aldemir su samo Feriha Aldemir (staramajka) i Petar Denda.

    Ili sa Kanterom ili sa Ašikom, obojica prave dabl-dablove.

  12. A Hezonja je realno dilema. Momak stvarno ima znanje i fizikalije, ali je pitanje šta u glavi ima. Nekad se previše uživi, pa priča kako se za Hrvatsku gine, taj neki rad... Svejedno, Hrvati proizvode dosta dobrih mladih igrača, ali gde najviše kaskaju za nama je po pitanju trenera i pedagoga.

    P.S. #Skeč

    - Pošto je Hezonja mlad i igrač vatrenog temperamenta, koji nosi broj 23 i zahteva malo pedagoškog rada, kako se zove Hezonjin lični pedagog?
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    -Shomy23

  13. Hahahah dobar :stiker sa fejsa sa palcem

  14. Dajte strim sa HRT komentatorima, ako neko ima. Duša mi ište da slušam njihovu patnju, ne mogu košarkaškog neznalicu Dendu da trpim.

  15. Shomy23
    Biće kurčina. Ima odlične individualne predispozicije, ali košarka je timska igra, a on nema ni trunku kolektivnosti u sebi. Plus je usadio sebi u glavu da je Vins Karter.

    Ovo me podseti na ono što je rekao Pol Pirs pre jedno godinu ipo dana kad su ga pitali za nove rukije u ligi. Svi ih kao nešto hvale, a on čovek kaže kako i nije baš oduševljen. Svi sa odličnim fizikalijama, ali manjka košarkaška inteligencija, nemaju dobre osnove, većina čak mora ponovo da izradi skok šut jer je skroz nepravilan. Da se on sad pojavi u ligi, ne bi bio među prvim pikovima na draftu jer je sad najvažnije za koliko pretrče teren ili da li mogu da zakucaju dok preskaču Ford Mustang Kabrio.

  16. Blokirali hrt svuda hahah koje to plakanje sad tamo

  17. Shomy23

    Jedino sam mislio za ovog Šarića da je igrač neki i da mi deluje da ima nešto izmedju nogu što liči na muda i odigram debila plus poene, on na nuli i dalje, pa da.

    Исто.

  18. Plaču u studiju i komentator i stručni konsultant.
    Al se ne odustaje od priče kako su oni mnogo bolji od Češke lol

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.