Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Kod mene ima Hrt, šteta što sam se kasno setio da tekmu gledam kod njih. I ne kukaju onoliko koliko sam očekivao.

  2. Pa sad je i idealna prilika za Evropljane da i probaju nešto u NBA. Stil je promenjen na Šternovu inicijativu, manje je fizička igra, manjka košarkaškog znanja. Tokom devedesetih nije bilo pomisli da bi neki internacionalac (eufemizam za belac) mogao napraviti karijeru, sad malo-malo pa vidiš da fosil Skola uči četvorke osnovama. Tako i ovaj Vigins, za njega su pričali pre 2 godine da je novi Lebron, već je bio etiketiran, kad je on imao sasvim korektu sezonu, u najboljem slučaju. Pre si imao rukije koji krš tim odmah u prvoj sezoni odvedu do plej-ofa, sad rukijima moraš dati tri godine da se adaptiraju.

  3. Lele, povredi se Harden.

    Houston we have a problem.

  4. Ova dvojica samo što ne zaplaču, keve mi.

  5. LOOOOOOOOOOL, CKM! Dobar skeč!

    Elem, jesam li jedini kome se čini da ova dvorana izgleda sablasno ovako? Vidiš samo parket, čim počnu tribine noir. Juče kad su igrali Francuzi imao si i utisak da je živo, ovako atmosfera užasna. Koji im je kurac trebalo da pokrivaju fudbalski teren? Em ne mogu da napune tribine, em je osvetljeno kao da si uperio nekoliko bliceva mobilnih telefona.

    Jirži Velš, sećam ga se sa nekog NBA Live pre pitaj kurca koliko, lol!

  6. Kakva igračina je Satoranski.

  7. Овако је било и у Милану (мешчини) прошле године на фајнал фору кад је Макаби узео. Само што је поред мрака на трибинама и терен деловао као да је недовољно осветљен, овде се бар терен лепо види.

  8. Ja vama da kažem, mi da gubimo od finaca da se ne bi blamirali protiv ćeha, kada ovako siluju drim tim mi nemamo šta da tražimo.

  9. Pre si imao rukije koji krš tim odmah u prvoj sezoni odvedu do plej-ofa, sad rukijima moraš dati tri godine da se adaptiraju.

    Mislim da je to više zato što sad igrači kao dosta mlađi dolaze u NBA. Manje je sad Dankana koji ostanu na koledžu do kraja, svi hoće odmah da igraju. Pa i taj Vigins je došao u NBA sa 19, ne mogu svi kao Džejms da igraju ravnopravno sa NBA igračima u tim godinama. Ili najjače mi je ono što je uradio Toronto pre godinu dana na draftu. Za ovo grčko crnče je bila priča da su mu potrebne 2 godine da bi postao igrač. E onda Toronto uzme nekog anonimusa (čitaj: Bruna Kabokla ili kako se već čita) i kažu: "Njemu su potrebne 2 godine da bi stigao do trenutka kad mu fale 2 godine da postane igrač". Pa jebem ti ženo majku, nađi nekog ko će sad da igra, šta imam da čekam pola decenije da bih video da li će od njega da ispadne kakav-takav igrač ili kurčina.

    Mnogo zanimljiva ova tekma kad ja pričam o Brunu Kaboklu.

  10. Razmišljam da li da gledam kako seremo po fincima ili da tih dva sata provedem čitajući komentare na indexu, kontam da je osećaj sličan.

  11. Mrave, imaš celu plejadu NBA gromada koji su odmah iz srednje pokazali klasu. Glupo sad da nabrajam, ali: Kobe, LBJ, Trejsi, Dž. O'Nil, Bajnam (nažalost ga povreda sjebala), Garnet...

  12. Ahahahahaha glupi hrvati

    30 razlike jebote

  13. ahahahha pa ne sećam se kad sam ovoliko uživao. drim tim dao 33 poena za 28 minuta lol

  14. Meni je žao ovih Hrvata. Perasović ne zna akciju da spremi, ne mogu da pik odigraju. Strašno! Inače, Moka Nostradamus: http://www.index.hr/eb2015/clanak/legendarni-moka-slavnic-pise-za-index-hrvatska-nema-muda-jos-od-drazena/840844.aspx

  15. kakva granitna odbrana uja... lolo

  16. Ovo nije realno sta rade Hrvati. Ovo je sto posto problem autoriteta, jer niko ne jebe ovog Perasovica, kako ko dohvati loptu - sutne ostali gledaju. Pa onaj hezonja da uradi onako nesto kod nas bio bi izbacen iz zivota, kakve igre.

  17. T-Mek u ruki sezoni 7 poena, 4 skoka, 1.5 asistencija; Kobi 7.6 poena, 1.9 skokova, 1.3 asistencija; Kej Dži 10.4 poena, 6.3 skoka, 1.8 asistencija. Slažem se ja da ima igrača koji mogu odmah da igraju dobro, pa čak i da poguraju krš tim do plej ofa, Džejms je svakako imao dobru ruki sezonu, pa ni Vigins uopšte nije bio loš, on je malo sporije počeo, ali posle je bio jako dobar. Ali mislim da su ti koji uspeju da naprave veliku razliku sa 19-20 godina ipak malobrojni. Naravno, na ovu moju priču, tu je uvek neki Medžik Džonson koji odigra jedno od najboljih NBA finala ikad sa 21 godinom i sam donese titulu :)

  18. Ukić brate

    HAHAHHAHAHAHAHAHA

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.