Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Мени можда и не би сметало да дође странац у неком спорту где смо нубаре типа фудбал, рукомет и то..

    Sto rukomet? Koliko ja vidim, samo nam je fudbal slaba tacka, a s obzirom da je najzastupljeniji sport, stice se utisak da smo sline sto se tice sporta uopste. Bas su reprezentativci. Tako nas reprezentuju. Srbi su sline. Gube od Azerbejdzana, Makedonije, itd... Svuda smo jaki, samo u smo u fudbalu sirom rasirenih guzova, i nemamo nameru, koliko vidim, da ih stisnemo.

  2. ЦКМ, немам ништа против.

  3. Mi u fudbalu vec ima naturalizovane...ljajic, sulejmani,

  4. Subotic, nadj, rukavina

  5. RAĐA: Imamo slabiće u timu, a novinari udaraju na Dudu Ivkovića!

    Hrvatska je ostala u šoku. Nisu Hrvati briljirali u prvoj fazi takmičenja koja je igrana u Zagrebu, odakle su posle poraza od Gruzije ispraćeni zvižducima.

    Očekivala se reakcija tima, očekivala se pobeda nad Češkom, a zatim „klasik“ okraj sa Srbijom. Umesto toga Hrvati su doživeli klasičan nokaut.

    „Ovo je strašno. Na osnovu svega što smo prikazali siguran sam da ne bi pobedili ni žensku reprezentaciju Češke. Ni u najgorim snovima nisam očekivao da bi reprezentacija mogla da izgleda kao ekipa iz osnovne škole, čak i gore od toga“ rekao je legendarni Dino Rađa posle debakla u duelu sa Česima i nastavio:

    „Imao mnogo slabića u reprezentaciji a to današnja košarka ne trpi. Pored toga krivi su i mediji. Nije sporno da su Bogdanović, Hezonja i Šarić talenti, ali čim neko malo odskoči odmah kreće priča po prinicipu evo ga novi Dražen. To nije normalno. Dražen se rađa jednom u sto godina. Bogdanvić nije nosilac igre, neće to još dugo biti ne Hezonja. Šarić nije centralna figura u Efesu. Zašto? Važno je da su naši novinari odmah udarili po Dušanu Ivkoviću kako guši najboljeg igrača Evrope. Zato smo izgubili od Češke, zato smo ostali bez Olimpijskih igara...“.

  6. Je l' verujete u sportska prokletstva? Meni su to najjače priče Benfika, Rasing, Hrvati...

  7. Zato smatram da ne bi trebalo igrati se sa karmom, poštovati protivnika i tradiciju.
    Evo, ovo EP jedino mi imamo brojeve od 4 do 15...

  8. никад странац и дрес са рукавима у репстацији!

  9. Kuzmić je Bosanac! Nikad dresove u reprezentaciji! Valjalo bi i zabraniti nošenje slivera i steznika za kolena, strogo raw!

  10. Ma nije to prokletsvo to je nemanje muda. A i kad tako krenu da te jebu svi redom onda si izgubio i pre nego sto pocnes da igras te odlucujuce utakmice

  11. Koja je šansa da dovedemo Pekovića da nam odigra 2 tekme u EL kao predsednik KKP pa da opet ne osvojimo titulu 20 godina?

  12. Pa to pitaj na onoj temi. Sta ce nam pekovic kad imamo cirbesaru

  13. Ne znam na kojoj sam temi jbg

  14. DOĐITE SUTRA U 18:30H U STUDENTSKI GRAD DA ZAJEDNO SA KLUPICA PRUŽIMO PODRŠKU NAŠIM ORLOVIMA. PORED SAMOG GLEDANJA UTAKMICE ORGANIZOVANI SU I PROPRATNI SADRŽAJI KAO ŠTO SU REDBUL PIČKE KOJE DELE REDBUL, A U PAUZAMA DIDŽEJ SA MEKBUKA PUŠTA MUZIKU.

    https://www.youtube.com/watch?v=I3xA0Y4hBm4

  15. Izbaksuzirace sa tim hajpom nabijem ih na kurac bas ako se ne zajebavas

  16. мислим да је саркастично ово

  17. чуј пружање подршке гледајући тв пренос хахахахаах, колко ђокофилско размишљање

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.