Европско првенство у кошарци - Француска 2015

  1. Kuzmić je Bosanac! Nikad dresove u reprezentaciji! Valjalo bi i zabraniti nošenje slivera i steznika za kolena, strogo raw!

    Ovo se posebno odnosi za Printezisa, kad stavi znojnicu na lakat, mada na lošim strimovima mu dođe kao znak raspoznavanja.

  2. ћале му је авериџ срб

  3. E al bez zajebancije organizuju prenos u Studenjaku, ja živim tamo pa svratim. Atmosfera jeste transferogena, tu se peva himna, prave se transparenti, skupi se pun kurac devojaka da šatro prate. Neki majmun se dere na mikrofon AJMO SRBIJA u pauzama da digne moral. Pred finale SP došao RTS i imali uživo uključenje, na kraju se organizatori tripovali kako će da dovedu reprezentaciju na doček tamo, lol.

  4. какви мајмуни, пре бих гледао стрим неки шугави него тамо

  5. prave se transparenti

    ух најежио сам се

  6. glupani to je organizovano da možeš da pratiš tekmu i usput grliš i ljubiš razdraganu pripitu rendom studentkinju koja te posle odvede u domsku sobu da ti popuši dok se cimerke prave da spavaju

  7. Kakav je transfer blama ovaj Šarićev ćale, baš onako teška degenčina. Ovaj mali za sad još i deluje OK, kapiram da ga je sramota ovog matorog gedže.

  8. у сокеру су границе на родригеза, гасола и спанулиса ниже за 1 него у моцарту, ето ако неком значи за коцкање. моцарт гоwно.

    иначе минус на шпанија - грчка и летонце сам хтео да гађам мање поена, ал' ставили границу 61.5 јбг, а ако крене да их сере шут одоше глат преко 70, тако да сам више за плус на њих.
    ту би требало да је гобер сигурица за преко 10.5 (њему у моцарту граница 9.5, исто и за деколо-а, повољније у моцарту на 12.5).

  9. Млатони
    E al bez zajebancije organizuju prenos u Studenjaku, ja živim tamo pa svratim. Atmosfera jeste transferogena, tu se peva himna, prave se transparenti, skupi se pun kurac devojaka da šatro prate. Neki majmun se dere na mikrofon AJMO SRBIJA u pauzama da digne moral. Pred finale SP došao RTS i imali uživo uključenje, na kraju se organizatori tripovali kako će da dovedu reprezentaciju na doček tamo, lol.

    hahahaha govna studentska

  10. Jao pa što Denda jebemusunce da mu jebem. Upropastiće mi čovek utakmicu, a ceo dan se radujem.

  11. deky_aod

    Koja je šansa da dovedemo Pekovića da nam odigra 2 tekme u EL kao predsednik KKP pa da opet ne osvojimo titulu 20 godina?

    хахахахах

  12. deky_aod

    Koja je šansa da dovedemo Pekovića da nam odigra 2 tekme u EL kao predsednik KKP pa da opet ne osvojimo titulu 20 godina?

    Šanse su više nego realne.I Divac i govno peković imaju isti kurvanjski karakter.

  13. Бога ми, спустили Грци ритам утакмице. Биће јебено ако успију да задрже овакву игру цијелу утакмицу, одлучиће пар лопти.

  14. Jel istina da je FIBA pored ogranicenja na jednog stranca u reprezentaciji ima i ogranicenje na po jednog odvratno bradatog igraca u ekipi?

  15. Не. Шпанци имају тројицу.

  16. Trebalo bi. Ogavno je.

  17. И ја кажем. Јебо их Харден све.

  18. Koja greota što je ovaj Gasol cigan.