KAKO NAVUCI AMERIKANCA I ENGLEZA DA KLIKNU NA LINK?

1. treba onda da ti klikne 350 soma ljudi, preporučujem da kreneš od Mičigena

2. spasitelj isus lajk dis

3. Ja sam vise u fazonu da ja to namestim i da pasivno zaradjujem 500+ evra mesecno. Nemam bas vremena da se cimam oko toga.

4. Da sam maca diskrecija slikao bih picku lagano.

5. Nije to puno uopste samo ako budes bas posvecen, a msm da je i box napisao dobro se i na yt zaradi

6. Dobro sam. Treba mi 2.5k ewry do prvog juna da zaradim.

Otmi baki nekoj jbg imate bake u NS?

7. Maja Nikolic zaradi 3000e za 7 dana na farmi.

8. KAKO NAVUCI AMERIKANCA I ENGLEZA DA KLIKNU NA LINK?

"Zdravo, prijatelju, da li biste bili ljubazni da kliknete na ovaj link:"

ovde su moguća dva ishoda:

1) ljubazan je - kliknuće
    2) nije ljubazan - neće kliknuti

ponoviti po potrebi

9. To me je zanimalo samo kako radis, znaci imas svoj aploud sajt.. Ok napusti ovde diskusiju, na pm ti stize karta za beg iz siromastva

10. pa idi onda 5.8333 dana na farmu

11. 3) Mislit ce da je virus, reportovace me, Cukenberg ce i ovaj profil da obrise kao sto je obrisao i Brata Papeta

12. Pošalji i meni armine i ja sam siromašan :)

13. Zarada na internetu kako?

14. Ili kad bih mogao da se vratim u 2007. fazon pa da pocnem da snimam majnkraft klipove prvi.

15. Deki uzimas na naftnim busotinama 50000 dolari dnevno, zasto moras da nam pisas usta brt pa nemoj ;(

16. Амере најлакше на тероризам нахватати. Метнеш да се на том линку за сваки клик донира по један долар за борбу протиб Исламске државе, има да пљушти лова.

17. Armine zeljno cekam tvoje pismo.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.