Vaši čudni selebriti kraševi

1. haha deki, nisam znala da je bio mađar? sećam se nekih smešnih krvata doduše

2. Zahvali se na komplimentu kobilo jedna nekulturna

3. приђи му, приђи ниси више клинкаааа, нека бох и ја гледамо ма баш те брига

4. Pridji mu da i ja samo gledam hehe

5. ниси ти на ову тему случајно изашла
    знам да си целе ноћи само псета тражила
    била си мала ал си коначно порасла
    и само с тобом и само с тобом ноћаш био би

6. ona pičkara iz kolonije

7. псето па теби намештамо нема шта да гледаш бох и ја ћемо лоло

8. Ti slucajno si nocas tu
    Ja slucajno sam pijan znaaaj

Edit: somi brate nisi skapirao skecic fini pod "mu" mislim moj kurac a ja samo da gledam isto kao i vi to znaci pusenje samo kul je

9. мислим могу и ја уместо тебе ал си горе реко да се ложиш па оно, тако се поклопило сад за тебе

10. солидан скеч и ја често говорим о курцу у трећем лицу

11. Komercijalni_Predah
    haha deki, nisam znala da je bio mađar? sećam se nekih smešnih krvata doduše

edituj post da ne misle ortaci da misliš na kravate, nego na krevet ;)

12. Ja imam fantaziju, koju bih i sproveo u delo da samo imam vise vremena slobodnog, a to je suptilno i lukavo zavodjenje, a zatim zivotinjsko satiranje od kurca SVIH vodteljki sa B92, izuzev Mase Mileusnic (nekako mi ko zirafa) i Zivane Saponje-Ilic (ne vrsi mi posao nikako).
    Da, jebao bih i onu malu crnu sto lici na pokislog pacova, a najbolje bih obozavao onu crvenu, buljavu sto izvestava ispred skupstine.
    Prvo bih se infiltrirao u B 92 sa pricom da se zovem Vedeo Kincl Cajger-Beli (ime je JAKO bitno!), i da mi je pradeda bio prvi gej masamoda u predratnom Beogradu, posto je proteran iz Sankt Petersburga zbog neoliberalnih stavova povodom friziranja patuljastog pinca, da sam u mladosti najebavao jer sam stalno bio pretplacen na "Mladinu" (neka valjda i od slusanje one debele skvo Pancica), i tako dalje, onda bih naravno prilagodio pricu zavisno od situacije, sve dok ne izdvojim neku i ne smantam je u sobu, a onda bih je otrsio po seljacki sa sve brisanjem o zavesu. Dupeta.

13. E ona crvena buljava je i meni nekako seksi

14. sa sve brisanjem o zavesu. Dupeta.

Nema šta, koliki posao planiraš, dupe će ti se oznojiti pošteno.

15. E ona crvena buljava je i meni nekako seksi

Ostavicu je vezanu za krevet, 9 oktobra 2015, posle 17 h, hotel Metropol, apartman Ipe Ivandic zadnji sprat, druga levo, bring your own strap-on.

Nema šta, koliki posao planiraš, dupe će ti se oznojiti pošteno.

Dupe ce da izdrzi, ali sta cu sa dusom?xD

16. U JEBOTE PREČUDNI KRAŠEVI.

17. http://www.quotationof.com/images/salma-hayek-5.jpg
    NEMOJ SAMO REĆI DA JE I ONA PLS OOOOU HAV KRIPI NEVERUEM

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.