Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kapiten bi trebao da donosi duplo ko na PL fantaziju!
Tako i treba, bravo za radonju
Mili moji sad gledam tabelu i kontam da bih ladno bio prvi da ne držim Brančila u ekipi. Momčina ima prosečno 2.52 boda po kolu, a imam još taman bodova u šteku da bih mogo da umesto njega kupim nekog sa prosekom bar 8 i da pišam po fantaziju.
Normalno brt pa nema prodavanja vere za veceru ja od pocetka furam brancila i gudurica zao mi sto moram luku da vadim sada
Чак и да сам вас ја (а не сами себе или неко други) убедио да би Бранчило могао да има неки значајнији офанзивни допринос, то не би требало да користите као било какво оправдање.
Мене занима колике ће бити цене Милера и Џоунса. А убациће их у фантази тек након што одиграју први меч у лиги.
Милер 125, вјероватно.
Džons bi mogao da bude dobra opcija, potencijalna dabl-dabl mašina.
AUH al sam izdivljao ovaj put sa izmenama. 3 pleja, 3 krilna, vodim se onim "očekujte neočekivano" vol. 55 biće veselo, na ovaj ili onaj način.
AL SAD SE STVAR LOMI.
И ја сам се одлучио за 3 крила, видјећемо на шта ће то да испадне.
Баш ми је пре неки дан пало на памет како је Сава Лешић Мачван за сиротињу и ево га идентичан индекс сад против Будућности као Мачван против Ефеса.
Ваља Суада избацити из екипе, досегао је максимум што се џијене тиче, може само опадати. Шта ми је требало да избацујем Лешића прије Звезде, мени није јасно никако...
Неће му пасти драстично, мислим да ће се вртети ту негде око 17 рецимо. Мени засад не пада на памет да га мењам, уз Билана и Цирбеса је једини константан. (од мојих играча)
Требало би да узмем црвену од Сокера, ако Јошило сутра не засере. Мислим да ће бити довољно да одигра солидан меч, не мора да одвали.
http://i.imgur.com/ZCHCD0o.png
ako ti je on samo ostao izbacice te iz top10 sutra
изијеш говно баксузе!!
Haha Stec zamisli ovima ispod crte odigrali svih 10 igrača, a Jošilo zabode minus 6 i popiša te.
Многима јесу одиграли сви, а неко чека Симанића, неко Гудуру, неко Мекела, Малешевића... А један има и Мајсторовића и Симона, он је страх и трепет лоло. Гледао сам до 30. места, није ми се дало више.
Него, да не офтопичим превише, написаћу да сам погодио са изменом Ивановић уместо Гордића и да се надам избијању на прву позицију.
ha ha
Ја 80,8 и још Јовића и Цирбеса чекам сутра. Танко ово коло скроз. Хроват, Гордић, Бабић и Мијатовић засрали начисто.
Stevane, koliko imas? Ja opet lose, oko 120 i Rakicevic sutra. Posle ovog kola se konacno rastajem s Komatinom, jebo ga caca.
spremajte se sledeci ljudi:
stevan, mitke, mlatoni, jos neke ljude sam kontaktirao...
Ovaj sto je prvi na Stevanovom printu mi je neki kolega iz firme, nadam se da na mvp-ju nije pogodio ovako posto ga za sad derem u privatnoj ligi.