Vukajlija ABA Fantasy

1. Сад ћу да израчунам.

2. 130,6 плус Јошило и Цирбес.

3. Najgore kolo po mene do sad. Trenutno 53 boda (bez onih +10%, mrsko mi da računam), čekam još Brančila, Cirbesa i Simona kapitena, al ne nadam se previše. Užas braćo :((((

4. Уништи ме Цирбес...

5. I ovi slepci mu dve izgubljene nisu upisali.

6. Jadno. JOVIĆU JOŠILOU ZIRBESU JAOOU

7. Jebem mater Rakićeviću dok sam ga ja držao imao minute imao slobodu imao sve sem muda, sad se kurči protiv Zvezde nešto kao.

Ova trojica moja zbirno 0, uz Spasojevića sa 4 i Kruslina sa 3 ODLIČNO.

8. Joj Rakicevicu gde dva faula u poslednjih pet sekundi

9. На крају шести на фантазинови са 140 бодова, да је Јошило промашио ону тројку на крају, имао бих 4 мање и био бих други испод црте. Ала бих се наједио.

10. Al se separatišu Stec i Mlatoni nerealno. Polako, ošuriće i Dio neko kolo.

11. Ovo kolo svega 78 bodova, užas...

Brančilovi tigrovi - PROPO

12. Ја 94 равно. Укупно 4 играча двоцифрена, и то један једва. Један негативан. Ал сам их склопио, свака ми част. Стигао ме нејкед, осталих 5 испред себе ни снајпером не видим.

13. Хроват иде на клупу, а Гудура дебитује у првом тиму, очекујем да буде добар у дербију.

Нисам никог продао у овом колу, мада сам размишљао да купим Пулена. Али сачекаћу још једно коло, пошто сам и даље капиталистички настројен, па ми је важније што ће Врањеш имати већи раст цене, који је притом и сигуран, него да ризикујем због Пуленовог потенцијално одличног индекса.

Коме треба јефтин играч са сигурним растом цене у наредним колима, препоручујем Ивана Рамљака, ја га вероватно узимам у следећем колу.

14. Ih a hteo sam Ivanovića, uzeh Vranješa, mada su obojica bili viđeni za max rast cene, i isto su koštali. Jbg.

I uzmem Jaramaza bedu 3 puta sam ga kupovao od početka fantazija, sva tri puta sam pojeo govno s njim. Niš spec za sad, biće bolje!

15. Ивановић сашио. Ја биједу Николића држим већ 3 кола, фрајер је ретардиран, утриповао фа зна да шутне за три и има сваку утакмицу типа 0/4, 1/6 итд... Лети ми из тима сљедеће коло сигурно.

16. Колико се сећам, имао сам 15 више од Млате пре прошлог, а сад он има скоро 30 више. Млато, јеси ти то имао 170 поена у прошлом колу?

17. Jesam. Dobar rezultat al nisam bio zadovoljan jer sam u poslednjim trenucima izbacio Hrovata umesto Rakicevica koji je prvobitno bio zamenjen.

Za ovo kolo konacno imam ekipu po ukusu, plus 65 kredita u steku za dalja kombinovanja.

18. Иди у курац, ја 108 плус Гудурић и Цирбес, од којих тешко да могу да очекујем више од 25-30 поена укупно.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.