Prijava

Ja sam imao i Vranješa i Majstorovića. XD

И ја сам тражио неки дан информације што Врањеш није игр'о и нигде ни слова о томе, јбт. Мораћу га оћерат кад не знам на чему сам.

Mislim da je trener Dubljevic pricao o nekim unutrasnjim problemima, mozda je Vranjes neki uzrok. Ovaj davao otkaz pa se vracao, i malo me ovo podseca na situaciju s Metalcem i Djokicem koji se isto vratio i odstranio Pota iz tima.

Могуће да ни овај неће више играти. Лик је дивљак поприличанн, имао је утакмице са типа 7 промашених тројки, 5 продатих лопти, али нагура одличан индекс захваљујући ухваћеним лоптама, имао је и по 10+, не знам на коју фору, пошто је бек.

Stevane, jesi uzeo Čebulara na kraju?

Jesam ja, a nadam se da vas dvojica niste kako bih vam se primikao malo. On i Dzons 56 nije loše.

Јесам, али сам хтео данас да донесем коначну одлуку лол. И пре пола сата видим да је прва утакмица у 5 почела, тако да нисам ни имао прилику да га евентуално избацим. А искрен да будем, немам појма шта бих урадио. Само знам да бих фазон у пола 9 преломио у секунди.

113 od petorice, tj. bolje reći četvorice jer je Žižić debelo podbacio. Eh da sam još ubacio Lalića, a tražio sam jednog visokog al nisam njega ni uzimao u razmatranje, stavljao sam Marića, Bilana i na kraju ubacio onog divljaka iz Zvezde.

Пу јебему, уништи га Лалић. Плашио сам се да би могло тако нешто да се деси, и још продам Лешића, а све то јер нисам хтео да ризикујем да се повећа разлика у цени између њих двојице, па да останем кратак за ту куповину.

Одакле ти 110 од четворице? Синовец, Чебулар, ... ?

E jbg, baš si se zajebao tom izmenom. Koga si još imao do sad?
Džons, Ivanović, Florens, Sinovec

Да, да, солидан зајеб лоло. Џонс, Чебулар, Ивановић, Луваву, нисам толико далеко. Надам се да ће Суад коначно да дође себи и оправда поверење.

Trebalo bi, povredio se Džozef pa bi trebalo da dobije veću ulogu u napadu, evo u Evrokupu sad je imao skoro 30. Btw on mi jedini ostao od tima s početka, žao mi da ga prodam.

pih, nisam stigao da napravim izmene, pozdravicu se i sa 3. pozicijom

Нисам очекивао да ћу ти прићи на 8 бодова, Млато. А Ђомла нам се полако приближава. 174, убедљиво најбољи резултат досад, али то није ништа посебно у овом колу, пошто су многи тамо имали по 200 и више.

http://www.vecernji.hr/kosarka/lom-celjusti-ante-zizic-se-mora-hraniti-na-slamku-1039624

Супер, донео ми 4 бода и изгубио доста на цени и одмах морам да га продајем.

Mnogo ocajne izmene sam pravio u podlednja dva kola, sad ne znam koga pre da izbacim jos Zizica ona sirovina povredila.

Haha, onaj Lamb, crnjo što je došao u Budućnost Titograd, u Evrokupu, na poluvemenu šutnuo vrata i povredio se (isekao, ušiven).

Haha, jebeni crnjo.

ALO FANTAZERI DJE ZIRBES HAHAHA

Код мене је у тиму, таман сам га вратио за ово коло, потез сезоне лол

И то уместо Раденовића који је имао неких 15+

И Гудуру сам оставио на клупи.