Vukajlija ABA Fantasy

1. Sehovic i Ivanovic mi podbacili, ostali manje vise na nivou. Ubo sam izmene, Luka Babic i Jevtovic. Sledece kolo upada Florens umesto Kuka, a ne znam sta s Bilanom da radim.

2. Ја сам се баш зајебао са држањем Цирбеса, а Жижић сад оде на 190, не знам да ли је паметно да сав буџет и Хровата (кога бих продао, а узео најјефтинијег могућег играча за клупу) потрошим на њега...

3. Budući da sam zaboravio i ovde da napravim izmene, plus imao Majstorovića sa slomljenom rukom, solidnih 118.

Mada iskren da budem, Ivanovića sam planirao kao jednu izmenu, a Majstor. drugu, nije previše loše bilo jebemga.

4. Оде Млата на 70 бодова предности. Ја већ имам трип да је већина баталила играње овога... И да играмо Дио, Млата, можда Митке и ја лол

5. Haha, prošle sezone čini mi se da su igrali samo Mlata i Truć, ili samo dvojica nebitno koja, posle prvog-drugog kola.

Ma i ja sam smoren, vidiš da se ne setim ni izmene da izvršim. Al kontam da igraju ljudi, "al ne preteruju". lol

6. Ja batalio. Izvadio sam Brančila za derbi i ubacio Tompsona verujući da će ovaj da se probudi i da odigra jednu vrhunsku utakmicu... On odigra standardno loše, a Cobra se ispiša i po Paći i po meni i to je bio znak da ne trebam da igram više, jbg

7. Јесу Млата и Трућ, мада ми остали нисмо баталили баш после другог кола, али јесмо доста рано, на пола негде или раније. Мада је и био срање онај фантази.

Има још времена, а како играју сви ове године, са два погођена играча може да се смањи заостатак за 30-40 поена у једном колу само.

8. Играм и ја. Имао са у овом колу један јако интелигентан потез кад сам избацио Јовића у газону да неће ништа урадити на гостовању у Скопљу, а убацио Ћапина чија Игокеа изгуби код куће. 99,3 ово коло. Да ми није било Жижића, могао бих да се сликам.

9. Ja i zabiravio na ovo, predugo traje jbg sad cu da udjem da vidim kolko bodova imam

10. Hahahaha ma sjajan sam bio

11. ja 158, probih se na 4. poziciju...drste gace!!!

12. JEBEMTI DRŽAVU OPET NE ZAMENI NIKOG OPET MAJSTOROVIĆ OSTAO

DIŽEM RUKE OD ABE NE VREDI, PROŠIRE GA DO PONEDELJKA, NEKAD I UTORKA PA OPET U PETAK I SVE ZAB DA MENJAM.

Jbg, ne mogu da se nerviram džabe.

13. Је л' гледа неко Мега - Цибона? Како је Луваву пре неки минут закуцао преко Флоренса, оно се не виђа често код нас.

14. +1, fenomenalan potez. Sigurno potez kola.

15. Zanimljiv igrac Luvavu samo jos da nauci da se kontrolise, uradi neku dobru stvar pa vec u sledecem napadu zasere s nekom gluposcu.

16. Смањио заостатак за Млатом на 40-ак бодова, то нисам очекивао са оваквим резултатом. Двоумим се између Чебулара и Делаша, а жртвовао сам тешка срца Саву Лешића да бих узео Жижића.

17. 94 sam imao, najlosije kolo od pocetka. Imao sam Vranjesa i Radenovica, obojica ce sad da lete. Florens se ispromasivao al bar mi je doneo kredite a nije imao mnogo manje u odnosu na Kuka kog je zamenio. Izbacio sam i Bilana za Dzonsa, tu sam bio na dobitku sa poenima malo a dosta sa kreditima. S novim izmenama imam oko 100 kredita u steku, al nemam na sta da ih potrosim.

18. Ја пре пар кола био прод'о Билана и узео Цирбесару, рекох добар је и он, држаћу га коло-два да му мало скочи цена, па ћу и њега утопити за добре паре к'о Билана и попунити неке рупе у тиму, међутим Цирбес ПРОПО. Чим је дош'о Штимара, Цирбес се раштимов'о. Сад морам нешто да видим да мењам на позицији центра.

Е, а шта је с оним Врањешом из Сутјеске? Није игр'о прошлу текму, ел се повредио?

19. И ја сам имао Врањеша и Раденовића. Врањеша продајем, узимам Чебулара, мада можда се ипак одлучим за Делаша, нисам паметан.

Врањеш није ни путовао у Словенију, а засад се не зна зашто, бар ја нисам налетео на информацију.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.