Ужас, једино Загорац сјајан. Радоњић не би ни уводио Настића изгледа да Софо није направио 4. фаул већ на крају треће. Добро је и скупио индекс 8, кад је играо читавих 6 минута. Што се тиче оног фаула над Загорцем, јебига, види се да је лик играо на колеџу... Жао ми Загорца, ваљда му неће утицати на шут тај прелом. Баш сам данас прочитао интервју с њим, паметан дечко.
Ja se tek učim ovome, ok sam prošao za sad. Rajt, Cirbes, Nikolić, Ramljak su izvukli ove što su od 0 do pešes. Mislim da će i večeras biti solidno, čekam Marinkovića, Pota i Arapovića. Ne znam kako ide to sa prodajom i kupovinom, uglavnom, sviđa mi se igrica.
Кад се откључа коло можеш да продаш 2 играча којима ниси задовољан. Сви играчи ће имати нове цијене након овог кола, неки веће, неки мање. Кад га продаш, легбу ти паре од продаје и њима купујеш новог играча на позицији која ти је потребна. Можеш и да убацујеш играче са клупе умјесто неког од 10 који су ти у тиму, што се не рачуна као продаја.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Иначе, нигдје се не каже да је поломио, Милоје рекао поврједио, не зна се још природа поврједе.
Polomio, rekao on sam.
Сад код Тегија слушао кзм. Ево и са спортске.нет
'Zagorac je povredio ruku, a Ivanović i Janković zglobove. Prve prognoze nisu obećavajuće, ali nadam se da nije ništa ozbiljno', naveo je Milojević.
Brate, Zagorac rekao da je polomio ruku.
То је ново већ, нисам у току. Тако реци.
OK
Ужас, једино Загорац сјајан. Радоњић не би ни уводио Настића изгледа да Софо није направио 4. фаул већ на крају треће. Добро је и скупио индекс 8, кад је играо читавих 6 минута. Што се тиче оног фаула над Загорцем, јебига, види се да је лик играо на колеџу... Жао ми Загорца, ваљда му неће утицати на шут тај прелом. Баш сам данас прочитао интервју с њим, паметан дечко.
Ja se tek učim ovome, ok sam prošao za sad. Rajt, Cirbes, Nikolić, Ramljak su izvukli ove što su od 0 do pešes. Mislim da će i večeras biti solidno, čekam Marinkovića, Pota i Arapovića. Ne znam kako ide to sa prodajom i kupovinom, uglavnom, sviđa mi se igrica.
Кад се откључа коло можеш да продаш 2 играча којима ниси задовољан. Сви играчи ће имати нове цијене након овог кола, неки веће, неки мање. Кад га продаш, легбу ти паре од продаје и њима купујеш новог играча на позицији која ти је потребна. Можеш и да убацујеш играче са клупе умјесто неког од 10 који су ти у тиму, што се не рачуна као продаја.
Ako ima neko da hoce kosarke sutra neka se javi fali jedan
gde si igra pseto?
ON: Imam Zubcica, Lesica, Zakisa ali mi ne igra Riley najskuplji igrac.
U sali kod klinickog centra srbije
Kad se ažurira onaj sajt mrtvi, da vidim kolko je pala cijena gosn Marinkoviću jebo me on da me jebo.
Nešto im se razjebalo pa će tek oko 11 da budu uneti rezultati i otključane ekipe.
Џоноване, само одузми десет посто од тренутне, тј. почетне цене.
Трка се поништава.
http://www.mvp.rs/vesti/domaca-kosarka/item/12360-mvp-menadzer-vazno-obavestenje
Hahaha, PREGENIJALNO, kontam da bih bio u minusu, sad ću baš da izr kolko bih imao poena, FALA TI ŠUGAVI SAJTU MVP-a!
И ја сам био танак, не знам да бих 50 пребацио.
Али је зато ово коло моје.
Oko 40, +/- koji poen... -.-
VEČERAS JE NAŠE VEČE...